Over ons / Vacatures

Over ons

Vaart levert al meer dan tien jaar alle mogelijke diensten op het gebied van interactie tussen bedrijven en hun klanten.

Ons uitganspunt is dat alles wat wij voor onze klanten doen, waarde moet toevoegen aan de doelen van onze klanten. Dit brengt met zich mee dat wij, ondanks dat we ook vastomlijnde pakketten en abonnementen hebben, vaak maatwerk leveren omdat alle bedrijven anders zijn en hun eigen unieke aanpak hebben. Dat erkennen wij en met onze kennis en ervaring proberen we steeds zo goed mogelijk de aansluiting te vinden.

Aansluiting in de tone of voice, maar vaak ook door in de systemen van onze opdrachtgevers te werken.

Ons tweede uitgangspunt is dat alles wat wij doen duurzaam en ecologisch moet zijn. Met andere woorden, Respectvol en eerlijk omgaan met mens en omgeving.

Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen. 

 

★★★★★

Gedachtegoed

Wij zoeken en herkennen de drijfveren waarop uw klanten beslissen en baseren daar onze acties op. Hierdoor, en door zeer resultaatgericht te werken, zijn we uitermate succesvol in klantenservice en in het voeren van uw commerciële acquisitiegesprekken.

Een commercieel gesprek is niets meer dan het begeleiden van je (toekomstige) klant bij het nemen van een goede beslissing.

Beslissingen neem je de hele dag door. Hoe laat je uit bed komt, wat je aantrekt, wat je als ontbijt eet, etc.. Al die beslissingen zijn gebaseerd op de informatie die je tot op dat moment beschikbaar hebt (kennis en ervaring). Zodra je nieuwe informatie aangereikt krijgt, of iemand nodigt je uit om van een andere kant naar de ‘oude’ opgeslagen informatie te kijken, kan je een andere/nieuwe beslissing nemen.

Iemand op respectvolle en integere wijze begeleiden bij het nemen van een (inkoop)beslissing is de essentie van het commerciële gesprek en de start van een langdurige, zakelijke, relatie!

Dit gedachtegoed is de meest belangrijke pijler van ons bedrijf en terug te vinden in al onze diensten en bij iedere medewerker.

Wij gaan gratis en vrijblijvend met u in gesprek zodat u kunt beslissen op welke manier u uw contact met klanten kan verhogen of verbeteren.

Wij maken Vaart

David Stolze

David Stolze

Sr. Trainer / Coach

Debbie Aukes

Debbie Aukes

Manager

Otto Staal

Otto Staal

Virtual Sales Assistent

Daphne Huizinga

Daphne Huizinga

Sr. Customer Care Specialist

Inge Ranzijn

Inge Ranzijn

Customer Care Specialist

Daniëlle Eilander

Daniëlle Eilander

Customer Care Specialist

Regina de Boer

Regina de Boer

Customer Care Specialist

Fenicia Stuart

Fenicia Stuart

Medewerker Customer Care

Ilja Talen

Ilja Talen

Specialist Telefonische Acquisitie

Ingrid de Graaff

Ingrid de Graaff

Medewerker Customer Care

Isabella Suijdam

Isabella Suijdam

Specialist Telefonische Acquisitie

Vacatures bij Vaart

Customer Care Specialist

Als Customer Care Specialist medewerker ben je werkzaam op de Virtual Customer Service afdeling en stel je je op als de “regelateur” voor alle vragen en orders van de klanten van onze klanten.
.

Download…

Senior Customer Care Specialist

Als Senior Customer Care Specialist medewerker ben je op de Virtual Customer Service afdeling verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt voor een goede communicatie zowel binnen het team als naar de opdrachtgever.

Download…

Virtual Sales Assistent

Als Virtual Sales Assistent werk je nauw samen met de opdrachtgever en ben je verantwoordelijk voor de new business van de klant van Vaart. Hierbij kan je denken aan: klanten (telefonisch) begeleiden bij een aankoop of het inplannen van bezoekafspraken (koude- of warme acquisitie), het opstellen en versturen van mailings tot het maken van offertes en het opvolgen hiervan.

Download…

Contactgegevens

ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00