Leer ons kennen

Over ons

Vaart levert al meer dan tien jaar alle mogelijke diensten op het gebied van interactie tussen bedrijven en hun klanten.

Wat we doen

Waarde toevoegen

Ons uitganspunt is dat alles wat wij voor onze klanten doen, waarde moet toevoegen aan de doelen van onze klanten. Dit brengt met zich mee dat wij, ondanks dat we ook vastomlijnde pakketten en abonnementen hebben, vaak maatwerk leveren omdat alle bedrijven anders zijn en hun eigen unieke aanpak hebben. Dat erkennen wij en met onze kennis en ervaring proberen we steeds zo goed mogelijk de aansluiting te vinden. Aansluiting in de tone of voice, maar vaak ook door in de systemen van onze opdrachtgevers te werken.
Ons tweede uitgangspunt is dat alles wat wij doen duurzaam en ecologisch moet zijn. Met andere woorden, Respectvol en eerlijk omgaan met mens en omgeving. Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor ben jij altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen.

Gedachtegoed

Wij zoeken en herkennen de drijfveren waarop uw klanten beslissen en baseren daar onze acties op. Hierdoor, en door zeer resultaatgericht te werken, zijn we uitermate succesvol in klantenservice en in het voeren van jouw klantgesprekken.

Beslissingen neem je de hele dag door. Hoe laat je uit bed komt, wat je aantrekt, wat je als ontbijt eet, etc.. Al die beslissingen zijn gebaseerd op de informatie die je tot op dat moment beschikbaar hebt (kennis en ervaring). Zodra je nieuwe informatie aangereikt krijgt, of iemand nodigt je uit om van een andere kant naar de ‘oude’ opgeslagen informatie te kijken, kan je een andere/nieuwe beslissing nemen.
Iemand op respectvolle en integere wijze begeleiden bij het nemen van een beslissing is de essentie van het commerciële gesprek en de start van een langdurige, zakelijke, relatie!

Dit gedachtegoed is de meest belangrijke pijler van ons bedrijf en terug te vinden in al onze diensten en bij iedere medewerker.

Wij werken o.a. voor:

Leer ons kennen

Dit zijn de gezichten achter Vaart

 • David Stolze

  Directeur / Trainer/ Coach
 • Otto Staal

  Sr. Virtual Sales Assistent
 • Debbie Aukes

  Manager / Virtual Assistant
 • Regina de Boer

  Customer Care Specialist
 • Daniëlle Eilander

  Customer Care Specialist
 • Ilja Talen

  Customer Care Specialist
 • Hanny Peerdeman

  Manager / Virtual Assistant 
 • Martine van Straalen

  Medewerker Customer Care
 • Sonia Wisniewska

  Medewerker Customer Care 
 • Wendy van Gulik

  Customer Care specialist 
Doen waar we goed in zijn

Benieuwd geworden?

Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.