Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching is primair gericht op specifieke doelen van je bedrijf. Als je een bepaald product maakt of een dienst levert, heb je daarmee meestal algemene doelen voor ogen.
Dienst

Wij maken verandering leuk

Je hebt passie voor het product en je wil graag kwaliteit leveren. Natuurlijk probeer je een tevreden klantenkring te bereiken, op te bouwen en te behouden. En je wilt je team goed laten functioneren, met plezier in het werk en vanzelfsprekend wil je ook dat je bedrijf winstgevend is. Soms, echter, moet je de doelen bijstellen. De markt verandert, de (eisen aan je) producten veranderen of je wilt misschien groeien. Dan is bedrijfscoaching, gegeven door experts, vaak een goede optie. Bedrijfscoaching van Vaart wordt specifiek toegespitst op jouw veranderingen, nieuwe doelen en uitdagingen.

Door jouw leiderschapsvragen te bezien vanuit het oogpunt van ‘wat valt hier te leren’ in plaats van ‘wat wil ik veranderen’, opent zich vaak een verrassend nieuw perspectief. We nemen groei en ontwikkeling als uitgangspunten voor veranderingsprocessen. Door de coaching van Vaart ontwikkel jij leiderschap dat nabij, aanspreekbaar, betrouwbaar en integer is en waarin je zelf het meest belangrijke instrument van de groei van jouw bedrijf leert te zijn door:

 • Een fundamenteel bewustzijn van vanaf welke plek je je leiderschap vormgeeft
 • Je eigen overdracht als leerlandschap te onderzoeken
 • De consequenties van je handelen als leidraad te nemen
 • Echt kijken naar wat er gebeurt
 • Duurzame verandering als leerproces te zien.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Bedrijfscoaching dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • Al langere tijd verzorgen David en zijn team diverse diensten voor RE/MAX Nederland. Het afgelopen jaar hebben we de trainingen en coaching flink opgeschaald en we zijn erg blij met het resultaat. David spreekt tijdens trainingen en coachingsessies uit eigen ervaring en weet de juiste vragen te stellen. Hij zorgt voor een veilige omgeving en middels duidelijke doelen en communicatie draagt hij bij aan het behalen van een beter bedrijfsresultaat. Wij zijn erg blij met Vaart en bevelen de training en coaching van harte aan!

 • De Acdapha Groep ervaart de trainingen van Vaart (David Stolze) als super motiverend en leerzaam. Het helpt ons bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

 • Wat we doen

  Ons aanbod bedrijfscoaching

  Het aanbod van onze bedrijfscoaching bepaal jij voor een belangrijk deel zelf. De bedrijfscoach brengt samen met jou het (veranderings- of groei)proces van jouw bedrijf in kaart en speelt daar bij de coaching op in. Dus, of het nou gaat om bijvoorbeeld personal coaching, team-coaching of management-coaching, onze coaches hebben de deskundigheid om de coaching speciaal voor jouw bedrijf in te vullen. Vaart is laagdrempelig, neem daarom gerust contact op voor de mogelijkheden die bedrijfscoaching van Vaart voor jouw bedrijf kan bieden.

  Onze bedrijfscoaches

  Onze bedrijfscoach bij uitstek is David Stolze, Sr. Trainer/ Coach. David is een ervaren trainer/ coach. Met veel passie voor het vak en met humor is hij in staat om iedereen binnen een groep aan te spreken en te raken. Door zijn rijke ervaring in diverse branches vindt hij snel aansluiting en is hij in staat ook jouw team naar een hoger niveau te brengen.

  Daarnaast maken we incidenteel gebruik van zeer ervaren coaches in ons netwerk.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact.

  Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed te luisteren en rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van jouw klanten.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Vanzelfsprekend is het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail heel belangrijk. Dat weten wij heel goed. Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo belangrijk voor de mate waarin jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans gevonden

 • Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.