Virtual Assistant

‘Secretaresse op afstand’ die jou ondersteund

Een Virtual Assistant, op z’n Nederlands Virtueel Assistent, kun je zien als een ‘secretaresse op afstand’ die voor jouw bedrijf de administratieve, logistieke en contactuele spil kan zijn.

Wij werken o.a. voor:

Tarieven

Jouw eigen Virtual Assistant al vanaf € 63 per uur*.
* afhankelijk van het aantal uur per week en de contractduur.

Vul het formulier in of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Informatie/ Offerte+31(0) 229 - 29 13 15
Dienst

Virtual Assistant inhuren bij Vaart

De Virtuele Assistent van Vaart kan voor jou allerlei soorten data en gegevens bijhouden, afspraken maken en bevestigen, je database beheren, sociale media bijhouden, bijeenkomsten organiseren, je website onderhouden, klanten bellen, klachten en verzoeken van klanten afhandelen. Kortom: Virtuele assistentie inhuren bij Vaart betekent dat jij je onbezorgd kan focussen op de bedrijfsvoering, terwijl je Virtual Assistant alles wat geregeld moet worden, voor je regelt. Dat geeft rust, zekerheid en continuïteit. Na training en afstemming op maat, kan een Virtueel Assistent zelfs specialistische, bedrijfsspecifieke taken uitvoeren. Je kunt dus gerust stellen, dat een Virtuele Assistent voor jou tevens een Personal Assistant kan zijn. Zo kan VA jou veel werk en zorgen uit handen nemen en het bespaart je ook nog eens (veel) geld.

Een hoogwaardige assistent voor jouw bedrijf

Wat doet een Virtual Assistant voor jouw bedrijf? Het antwoord is alles wat je van een vaste assistent verwacht -en meer- terwijl de Virtuele Assistent tegelijkertijd niet de nadelen van vast personeel kent. Een Virtual Assistant is een goed opgeleide, ervaren secretaresse op afstand, die alles weet van bijvoorbeeld antwoordservice en klantenservice, maar daarnaast nog veel breder inzetbaar is.

Virtuele Assistenten worden per uur of per opdracht betaald. Dit kan voor (kleine) bedrijven veel kosten schelen. Voor een Virtual Assistant hoef je niets te regelen. Virtual Assistants zijn zelfvoorzienend en hebben meestal ook veel ervaring met de vaardigheden en beroepsethiek die elke uitvoerende assistent moet hebben, zonder dat er enige training van jou nodig is.

Een Virtual Assistant heeft al alle kantoorbenodigdheden die nodig zijn om zijn of haar werk te doen. Daarmee bespaar je dus op de kosten die het hebben van eigen personeel met zich mee brengen. Naast de salariskosten zijn er o.a. de kosten van een werkplek inclusief huur, gas, licht en water en wellicht ook kantoorapparatuur waaronder computers en printers. Jouw Virtual Assistant van Vaart kost alleen de uren waarin jij virtuele assistentie nodig hebt. Als ondernemer weet je wat het betekent als een medewerker met een spilfunctie ziek wordt. Ineens vallen vitale onderdelen als agenda-beheer en klantencontact (deels) weg. Met een Virtual Assistant van Vaart, die ook nog eens altijd, door ons unieke buddy programma, een back-up heeft, zal dat probleem tot het verleden behoren. Ten slotte kan het hebben van een Virtual Assistant jouw bedrijf het imago van succes en professionaliteit geven.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Virtual Assistant dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • Sinds 2014 werken wij met grote tevredenheid samen met Vaart als verlengstuk van onze organisatie. We zijn ooit gestart met Vaart als acquisitiepartner. Door het wederzijdse vertrouwen heeft Vaart met hun dienst Virtual Assistant binnendienst activiteiten overgenomen waar wij geen volle FTE op in kunnen zetten. Door deze manier van samenwerken blijven wij flexibel en helpt Vaart ons mee met onze groeistrategie. Door de deskundige medewerkers van Vaart hebben onze klanten(maar ook collega’s) op ieder moment van de dag altijd de juiste gesprekspartner. Kortom, een dikke vette aanrader!

 • De slogan “Beter contact met uw klanten” past heel goed bij de service van Vaart. Dat maken ze waar. De Virtual Assistent dienst was nog vrij nieuw voor Vaart toen wij hiermee begonnen in januari 2021. Vaart springt met deze dienst in een gat dat is ontstaan in de huidige tijd. Door de flexibiliteit in op- en afschalen is dat heel goed inzetbaar voor onze organisatie. Wij zijn met onze bedrijven al 5-6 jaar tevreden klant. De samenwerking is goed.

 • Wij werken al een paar jaar samen met Vaart op het gebied van de verkoop van onze pepernoten. Vaart benadert de organisaties, doet voorstellen en belt de offertes na. Ook de bedrijven die zelf contact zoeken met vragen worden vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

 • Wat we doen

  Virtual Assistent afgestemd op jouw wensen

  Voordat de Virtual Assistant van Vaart voor jou aan de slag gaat, luisteren we eerst heel goed naar je. De Virtuele assistent leert over jouw bedrijfscultuur en -filosofie, over je product en je klanten. Onze virtuele assistentie past zich aan jouw werkwijze, bedrijfsstructuur en systemen aan. De Virtuele Assistent leert in korte tijd hoe alles binnen jouw bedrijf reilt en zeilt en past de virtuele assistentie daarop aan.

  Ook bepaal jij, in goed overleg, het takenpakket van de VA assistent. Maar de Virtual Assistant denkt natuurlijk ook met je mee. Als jij de indruk hebt, dat een systeem of procedure binnen jouw bedrijf beter kan, geeft je Virtueel Assistent graag feedback. Onderlinge afstemming en maatwerk staan centraal in ons VA concept. Is je werkdrukverdeling over een bepaalde periode grillig, met drukke en minder drukke tijden? De omvang van de virtuele assistentie wordt automatisch aangepast. Zo heb je nooit te weinig en betaal je nooit te veel.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Klanten die zich altijd gehoord en gewaardeerd voelen, zijn tevreden en loyaal.

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed naar jouw klanten te luisteren en rekening te houden met hun individuele wensen en behoeften.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen.

  Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail is enorm belangrijk.

  Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo cruciaal voor hoe jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans waardoor ze zorgen dat jouw klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Hierdoor versterk jij de sociale kant van jouw bedrijf, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

 • FAQ

  Veel gestelde vragen

  Wat doet een Virtual Assistant?

  Een Virtual Assistant is een secretaresse op afstand die voor je bedrijf alle denkbare administratieve, logistieke en contactuele werkzaamheden verricht.

  Wat kost een Virtuele Assistent?

  Een Virtuele Assistent kost afhankelijk van het aantal uren en de contractduur € 45,65 per uur. Bij externe sessies exclusief reis- en verblijfskosten van de VA. Wij werken met een concurrerend uurtarief. Dit is vaak hoger dan wanneer je iemand in dienst neemt. Het grote voordeel van een Vitual Assistant is dat je deze slechts een beperkt aantal uur per week hoeft in te huren, terwijl de verdeling van die uren weer flexibel is. Een eigen part-time assistent zal vaak enkele dagen of dagdelen aanwezig zijn, terwijl een Virtual Assistent van Vaart ook voor bijvoorbeeld twee uur per dag kan worden ingezet. Op die manier ben je zelf ook flexibel. Daarnaast maken wij gebruik van een back-up systeem waardoor je ook geen last hebt van afwezigheid door ziekte en/of vakantie.

  Is een Virtual Assistant representatief?

  Ons VA team spreekt ABN, heeft een HBO werk- en denkniveau, is pro-actief en heeft liefde voor de zaak. De Virtual Assistant communiceert correct met jouw klanten en werkt in het belang van jouw bedrijf.

  Zit ik lang vast aan een VA contract?

  Wij spreken vooraf een bepaald aantal uren af en ook een termijn waarvoor we de samenwerking aangaan. Hierbij kijken we goed naar de behoefte en stemmen we e.e.a. zo goed mogelijk met jou af.

  Wat is het minimaal aantal uur dat ik moet afnemen?

  Deze dienst start met minimaal vier uur per week. Ook hier hebben wij verschillende mogelijkheden waarbij we zo flexibel mogelijk proberen te zijn zodat het bij jouw situatie past. Neem contact op zodat we kunnen bespreken wat dit voor jou kan betekenen.

  Wat gebeurt er bij ziekte van mijn vaste Virtual Assistant?

  De werkzaamheden en systemen worden door jouw vaste Virtueel Assistent gedeeld met een collega Virtual Assistant. De continuïteit van je virtuele assistentie is dus gewaarborgd.

  Ik zoek een Virtual Assistant. Waarom is Vaart de beste keuze?

  • Vaart werkt met zeer concurrerende VA tarieven
  • Vaart heeft hoogopgeleide Virtual Assistants in dienst die met veel plezier ook voor jou aan de slag gaan. Met de passie en commitment die jij mag verwachten.
  • Het unieke van onze aanpak is dat wij wekelijks intern overleg hebben waarin de Virtual Assistants onderling afstemmen en informatie delen over werkzaamheden en systemen (ons buddy programma)
  Waar kan ik een Virtual Assistent van Vaart allemaal voor inzetten?

  De mogelijkheden zijn divers. Wij hebben kennis op het gebied van Commercie, Klantenservice, Projectmanagement, Debiteurenbeheer, Marketing, Administratie en het plannen van een beurs of evenement. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Moet de Virtual Assistant van Vaart ingewerkt worden?

  Wat je mag verwachten van onze Virtual Assistants is dat zij voldoende kennis hebben binnen hun vakgebied. Vanzelfsprekend is het wel nodig om nog kennis te krijgen van de werkwijze en producten van jouw bedrijf. Omdat onze Virtual Assistants veel ervaring hebben, zal dit veelal snel gaan.

  Kan de Virtual Assistant ook vanuit mijn kantoor werken?

  Wij werken zoveel mogelijk op maat. Alhoewel het uitgangspunt van een Virtual Assistant is dat deze ‘virtueel’ werkt kan het soms nodig zijn om fysiek samen te werken. Hierover gaan wij graag met jou in gesprek.

  Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.