Klantenservice

Persoonlijk contact dat past bij jouw klanten

Je klantenservice uitbesteden aan Vaart betekent dat jouw bedrijf voortaan optimaal hulp en advies kan bieden aan degenen die jouw producten of diensten kopen en gebruiken.

Wij werken o.a. voor:

Tarieven

Nu jouw eigen klantenservice o.b.v. € 48,25 per uur.

Vul het formulier in of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Informatie/ Offerte+31(0) 229 - 29 13 15
Dienst

Klantenservice is in de eerste plaats klantcontact.

Heb je een webshop? Dan weet je hoe belangrijk klantenservice is. Tegelijkertijd weet je ook dat persoonlijk klantcontact niet alleen vitaal is, maar ook vaak lastig en tijdrovend. Misschien heb je ook vaak het gevoel dat het omgaan met klachten en retourzendingen jou afleidt van wat je het liefst doet, namelijk het richten op je bedrijfsvoering. Binnen onze ongeëvenaarde afdeling Klantenservice nemen onze Customer Care Specialisten met passie en deskundigheid jouw klantcontact van je over. Jij richt je op je bedrijf en besteedt jouw klantenservice uit aan onze specialisten die:

 • jouw complete klantenservice op afstand verzorgen;
 • werken in jouw systemen en deze desgewenst samen met jou inrichten;
 • afspraken voor je inboeken;
 • klanten helpen bij bestellingen in jouw webshop;
 • retourzendingen van producten of onderdelen afhandelen;
 • eerstelijns ondersteuning leveren;
 • orders inboeken;
 • web care verlenen.

Vanzelfsprekend houden we daarbij altijd rekening met jouw commerciële doelen!

Klantenservice uitbesteden?

Echt contact met klanten. Uit onderzoek rond klantcontact blijkt steeds weer dat het op een persoonlijke en adequate manier met alle vragen, opmerkingen en klachten van klanten en belangstellenden omgaan het wint van de voorgeprogrammeerde chatbots en telefoonbeantwoorders. Met winnen wordt dan bedoeld dat dit veel meer blije en loyale klanten oplevert! Met andere woorden, een persoonlijke klantenservice brengt jou meer dan je wellicht nu zou denken. Want hoe goed je producten en of diensten ook zijn, als klanten niet het idee hebben dat ze echt contact met je hebben is de kans dat ze ooit nog terugkomen, klein. Gelukkig is de keuze om hier verbetering in te brengen niet moeilijk. Je kunt flexibele klantenservice inhuren en/of jouw helpdesk uitbesteden.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Klantenservice dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • De samenwerking met Vaart voor onze Virtual Assistants bevalt heel goed! Ze nemen mij enorm veel werk uit handen. Ik heb echt het gevoel dat de dames van Vaart onderdeel van mijn webshops zijn geworden.

 • Vaart werkt nauwkeurig, proactief en met aandacht. Bij eventuele twijfel of vragen koppelen zij direct terug. Voor ons zijn zij laagdrempelig bereikbaar en van onze cliënten krijgen wij goede feedback. Ik raad ze aan, ze ontlasten de zorg!

 • Wat we doen

  Jouw klantenservice op afstand

  Het verschil tussen onze Premium Klantenservice en de Antwoordservice, zit in de compleetheid van het dienstenpakket. Met passie, plezier en een professionele houding verzorgen wij, vanuit het centrum van Hoorn, voor jou alle activiteiten rondom de klantcontacten. Of het nu om korte of lange gesprekken, makkelijke of moeilijke gesprekken gaat, we lossen daadwerkelijk alle vragen, opmerkingen en klachten op. Of het nu gaat over jouw diensten, offertes, Track & Trace of de aflevering van de producten, wij doen het! Ook als er iets misgaat, staan wij klaar om jouw klanten persoonlijk te woord te staan en doen we er namens jou alles aan om het ontstane misverstand snel en persoonlijk op te lossen. Het maakt niet uit of een klant nu contact zoekt via telefoon, e-mail of ‘gewone’ post, Whatsapp en live chat, wij ontvangen ze op vriendelijke, warme en professionele wijze.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Klanten die zich altijd gehoord en gewaardeerd voelen, zijn tevreden en loyaal.

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed naar jouw klanten te luisteren en rekening te houden met hun individuele wensen en behoeften.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen.

  Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail is enorm belangrijk.

  Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo cruciaal voor hoe jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans waardoor ze zorgen dat jouw klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Hierdoor versterk jij de sociale kant van jouw bedrijf, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

 • Wat we doen

  Beschikbaarheid voor diverse soorten bedrijven

  Onze hooggekwalificeerde klantenservice specialisten kunnen zich met hun jarenlange scholing en ervaring in zeer korte tijd de bedrijfscultuur en -systemen eigen maken, waardoor het mogelijk is om het klantcontact en de web care voor elk type bedrijf te verzorgen. Ze zijn immers ook inzetbaar als virtuele assistenten en hebben daardoor een breed inzicht. Om je te laten zien hoe divers dat kan zijn, vind je hieronder een drietal voorbeelden van uiteenlopende bedrijven die al jaren naar volle tevredenheid hun klantenservice uitbesteden aan Vaart.

  Klantenservice Fysiotherapie

  Een prachtige uitdaging voor onze klantenservice. Omdat het hier gaat om mensen met een lichamelijk ongemak, vaak ook met pijn, die graag zo spoedig mogelijk willen worden geholpen. In het klantcontact gaat het dan om de balans tussen begrip voor de wensen van de cliënt en de agenda van de fysiotherapeut. Onze klantenservice specialisten weten als geen ander deze balans te vinden. Zij voelen mee met de urgentie van de cliënt, zetten zich maximaal in om hun wensen in te willigen en houden tegelijkertijd rekening mat de agenda en de belastbaarheid van de therapeuten. Bij eventuele teleurstellingen weten zij hoe je deze opvangt met behoud van de goede relatie. De fysiotherapeuten die bij Vaart hun klantenservice uitbesteden, weten dat hun klantcontacten optimaal gewaarborgd zijn en geven dat ook aan ons terug. Daar zijn we trots op.

  Klantenservice Webshops

  Met name een webshop profiteert van onze unieke flexibele klantenservice op afstand. Het aantal klanten en transacties kan per dag, week, maand verschillen. Veel webshops hebben te maken met seizoensinvloeden waardoor het aantal klantvragen en bestellingen pieken en dalen kent. De omvang van de web care beweegt dan mee. Onze klantenservice op afstand  schakelt naadloos mee met de dynamiek in uw webshop. We kunnen de klantenservice volledig overnemen of op zo’n manier inregelen, dat wij ‘de overloop’ oppakken. Dat doen we met onze telefoonservice maar ook verlenen we web care. Je kan zelfs live chat uitbesteden.  Op die manier heb je het prettige gevoel dat alle klanten de aandacht krijgen die ze nodig hebben ongeacht de drukte.

  Klantenservice Makelaardij

  Ook hier gaan de sectorspecifieke kennis en kunde van onze klantenservice specialisten hand in hand met hun gevoel voor de emotionele kant. Zij houden niet alleen dagelijks korte lijntjes met de makelaardij om bij klantvragen adequate informatie te kunnen geven over de status van een pand (nieuw in de verkoop, bieding gedaan, vraagprijs verlaagd, uit de verkoop gehaald, verkocht, etc.). Daarnaast houden ze er in het -veelal telefonische- klantcontact ook rekening mee, dat het voor veel klanten (kopers èn verkopers) om een belangrijke stap in hun leven gaat. Vaak is de aanleiding voor de koop of verkoop een emotioneel beladen gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan scheiden of het overlijden van een dierbare. Ook is er veel geld mee gemoeid en is het allemaal gewoon spannend.

  De makelaardij die bij Vaart de klantenservice inhuurt, weet zich zo verzekerd van deskundig klantcontact en tevens van de behartiging van zijn commerciële belangen. Dit omdat onze klantenservice specialisten precies weten welke alternatieven zij kunnen bieden bij onverhoopte, maar soms onvermijdelijke teleurstellingen.

  Flexibele samenwerking

  Kort samengevat: Bij onze Premium Klantenservice kan je:

  • Klantenservice uitbesteden
  • Web care uitbesteden
  • Secretariële ondersteuning ontvangen
  • Agendabeheer onderbrengen
  • Live chat uitbesteden

  Uniek daarbij is, dat voor al deze mogelijkheden geldt dat er sprake is van maximale flexibiliteit en maatwerk. In goed overleg bepaal jij welke onderdelen van onze klantenservice jij inhuurt, in welke mate je dat wilt doen èn hoe dat door onze specialisten in de praktijk wordt gebracht. Outsourcen van klantenservice bij Vaart betekent dus niet het uit handen geven van controle, maar wel het verkrijgen van rust, zekerheid en continuïteit.

  FAQ

  Veel gestelde vragen

  Wat kost het uitbesteden van Klantenservice?

  Als flexibel inzetbare klantenservice kunnen we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het beantwoorden van de telefoon of de e-mail, maar bijvoorbeeld ook het verwerken van retouren. Al deze werkzaamheden kennen een ander tarief, maar zijn gebaseerd op een uurtarief van €41,95.

  Wat is customer care?

  Klantenservice, customer service en customer care liggen in elkaars verlengde en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Maar zoals het woord al zegt, ligt bij customer care de nadruk op de goede behandeling van de klanten. Iets waar onze specialisten maximaal op inzetten.

  Kan ik ook de live chat uitbesteden?

  Jazeker, ook dat wordt met deskundigheid en gevoel door ons overgenomen.

  Is telefonisch klantcontact niet achterhaald?

  Zeker niet. Recent onderzoek toont aan dat telefoon, live chat en e-mail de meest populaire communicatiekanalen voor klanten zijn, waarbij de telefoon nog steeds op 1 staat. Voor klanten met een vraag, verzoek of klacht is direct en persoonlijk contact het belangrijkste. Onze specialisten kunnen dat ten allen tijden bieden.

  Kunnen jullie mijn agenda bijhouden?

  Jazeker. Dit is een van de diensten die wij verzorgen.

  Werken jullie in alle softwarepakketten?

  In principe wel. De meeste programma’s kennen tegenwoordig een onlinevariant. Hier kunnen wij op inloggen. Maar indien wij het programma waar jij mee werkt, nog niet kennen, zorgen wij ervoor dat wij dat snel leren.

  Verwerken jullie ook retouren voor mijn webshop?

  Wij hebben een beperkte mogelijkheid tot opslag. Indien je hier dus gebruik van wilt maken, kan je het best contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Heb ik een vast contactpersoon als ik mijn klantenservice aan jullie uitbesteed?

  Iedere klantenserviceklant heeft bij ons een vast contactpersoon. Deze onderhoudt regelmatig contact met jou om te bespreken hoe de samenwerking verloopt. jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat alle wensen en afspraken met de overige teamleden wordt besproken

  Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.