Klantenservice voor webshops

Klantenservice voor webshops voor blijde klanten

Binnen onze ongeëvenaarde afdeling Klantenservice nemen de Customer Care Specialisten van Vaart met passie en deskundigheid het klantcontact van jouw webshop(s) over. hierdoor heb jij alle tijd voor het optimaliseren van jouw bedrijf. Klantenservice voor webshops dus gewoon uitstekend geregeld!

Wij werken o.a. voor:

Tarieven

Alle werkzaamheden van onze flexibel inzetbare klantenservice zijn gebaseerd op een uurtarief van € 48,25.

Vul het formulier in of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Informatie/ Offerte+31(0) 229 - 29 13 15
Dienst

Klantenbinding en loyaliteit

Wanneer webwinkels een goede klantenservice bieden, heeft dat een zeer positief effect op de loyaliteit en het behoud van klanten. Door snel in te gaan op vragen van klanten en eventuele problemen op te lossen, kunnen webwinkeliers laten zien dat zij hun klanten waarderen en aanzienlijk hebben geïnvesteerd in het creëren van een positieve service-ervaring. Daarnaast worden webwinkeliers die klantenservice hoog in het vaandel hebben staan door klanten als geloofwaardiger en betrouwbaarder gezien, wat de loyaliteit aan de webwinkel op de lange termijn verder vergroot. Om webshop-loyaliteit te maximaliseren, is het essentieel om middelen in te zetten voor een uitstekende klantenservice.

Waardering en begrip waar het aankomt op Klantenservice voor webshops

Een goede klantenservice is essentieel als het gaat om webshop klanten. Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de retail-shoppers eerder trouw blijft aan een webshop met een uitstekende klantenservice. Investeren in responsieve en deskundige medewerkers van de klantenservice kan webshops veel opleveren in termen van retentie en loyaliteit. Als webshops laten zien dat ze de behoeften van hun klanten begrijpen, schept dat vertrouwen en helpt dat klanten zich gewaardeerd en gehoord te voelen, hetgeen resulteert in langdurige webshop-loyaliteit.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Klantenservice voor webshops dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • De samenwerking met Vaart voor onze Virtual Assistants bevalt heel goed! Ze nemen mij enorm veel werk uit handen. Ik heb echt het gevoel dat de dames van Vaart onderdeel van mijn webshops zijn geworden.

 • Vaart werkt nauwkeurig, proactief en met aandacht. Bij eventuele twijfel of vragen koppelen zij direct terug. Voor ons zijn zij laagdrempelig bereikbaar en van onze cliënten krijgen wij goede feedback. Ik raad ze aan, ze ontlasten de zorg!

 • Wat we doen

  Volledige klantenservice

  Het hebben van een webwinkel kan veel uitdagingen met zich meebrengen, maar een van de grootste is het bieden van een  uitstekende klantenservice. Traditionele klantenservice functies waren volledig in-house en on-site, maar een steeds  populairdere methode is om klantenservice functies uit te besteden en op afstand in te huren. En dat is waar Vaart het verschil kan maken. Binnen onze ongeëvenaarde afdeling Klantenservice nemen de Customer Care Specialisten met passie en  deskundigheid het klantcontact van webwinkels over.

  Welke onderdelen van de klantenservice door Vaart worden beheerd, wordt vooraf helder afgesproken, maar in principe kunnen onze specialisten:

  • werken in de systemen van jouw webwinkel en deze desgewenst in gezamenlijkheid inrichten;
  • afspraken inboeken;
  • klanten helpen bij bestellingen in de webshop;
  • retourzendingen van producten of onderdelen afhandelen;
  • eerstelijns ondersteuning leveren;
  • orders inboeken;
  • web care verlenen.

  Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de commerciële doelen.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact.

  Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed te luisteren en rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van jouw klanten.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Vanzelfsprekend is het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail heel belangrijk. Dat weten wij heel goed. Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo belangrijk voor de mate waarin jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans gevonden

 • Wat we doen

  Zekerheid en continuïteit bij Klantenservice voor webshops

  Er zijn grote voordelen waar webwinkels van kunnen profiteren door het flexibel inhuren van klantenservice medewerkers op afstand - ze kunnen geld besparen doordat ze geen infrastructuur zoals kantoorruimte en apparatuur hoeven aan te schaffen, ze kunnen de seizoensinvloeden opvangen en altijd verzekerd zijn van bereikbaarheid en deskundigheid die zonder outsourcing niet
  beschikbaar is. Het resultaat is dus dat webshops meer controle hebben over hun budget, hun personeelscapaciteit en uiteindelijk de kwaliteit van hun klantenservice, waardoor ze veel beter kunnen concurreren op de online markt.

  Maatwerk

  Uniek aan outsourcing van klantenservice bij Vaart is, dat voor alle bovengenoemde mogelijkheden geldt dat er sprake is van maximale flexibiliteit en maatwerk. In goed overleg bepalen de webshops welke onderdelen van de klantenservice ze inhuren, in welke mate ze dat willen doen èn hoe dat door de specialisten van Vaart in de praktijk wordt gebracht. Outsourcen van klantenservice bij Vaart betekent dus niet het uit handen geven van controle, maar wel het verkrijgen van rust, zekerheid en continuïteit.

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Klantenservice voor webshops.

   

  FAQ

  Veel gestelde vragen

  Wat kost het uitbesteden van de klantenservice voor mijn webshop?

  Als flexibel inzetbare klantenservice kunnen we veel verschillende werkzaamheden voor jouw webshop uitvoeren. Denk aan het beantwoorden van de telefoon of de e-mail, maar bijvoorbeeld ook het verwerken van retouren. Al deze werkzaamheden kennen een ander tarief, maar zijn gebaseerd op een uurtarief van €41,95.

  Kan ik ook de live chat voor mijn webshop uitbesteden?

  Jazeker, ook dat wordt met deskundigheid en gevoel door ons overgenomen. Wij werken met een professioneel chatprogramma en leveren vanuit dat programma een stukje html code die op jouw website of webshop kan worden geplaatst. zodra dat gebeurd is wordt er een chatwindow getoond die wij in de gaten houden en beantwoorden

  Verwerken jullie ook retouren voor mijn webshop?

  dit doen we zeker, echter; wij hebben een beperkte mogelijkheid tot opslag. Indien je hier dus gebruik van wilt maken, kan je het best contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Heb ik een vast contactpersoon als ik de klantenservice voor mijn webshop aan jullie uitbesteed?

  voor iedere webshop die de klantenservice bij ons uitbesteedt, heeft bij ons een vast contactpersoon. Deze onderhoudt regelmatig contact met jou om te bespreken hoe jij wil dat wij met jouw klanten communiceren en hoe de samenwerking verloopt. jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat alle wensen en afspraken met de overige teamleden wordt besproken

  Hoe flexibel is jullie klantenservice op afstand?

  Veel webshops hebben te maken met seizoensinvloeden waardoor het op bepaalde momenten heel druk is en in andere maanden weer wat rustiger. Wij zijn zeer flexibel en kunnen moeiteloos meebewegen met de drukte van jouw webshop(s). Jouw vaste contactpersoon stemt regelmatig met jou af hoeveel activiteit je per periode of seizoen verwacht. vanzelfsprekend betaal je alleen voor de activiteiten die wij uitvoeren. In de rustige maanden betaal je dus weinig of niets.

  Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.