Personal coaching

Personal coaching heeft veel te maken met persoonlijke effectiviteit.

Dat lijkt een breed en vaag begrip, maar bedenk je dat het gaat om alles wat je in het leven tegenkomt.
Dienst

De optimale balans voor jou

Natuurlijk in je werk, daar zetten we bij personal coaching vol op in. Maar denk bij personal coaching ook aan de balans van privé en werk. Je referentiekader, je perceptie, je achtergrond, opvoeding, je jeugd, alles heeft te maken met je plezier en je effectiviteit in je werk. Personal coaching van Vaart inspireert, confronterend èn met een knipoog.

We werken onder meer met begrippen als Transactionele Analyse, Neuro linguïstisch Programmeren en Systemisch Werken. Maar ook met stromingen als Lichaamswerk, Gestalt en Hypnotherapie. Belangrijke elementen uit deze leermodellen en stromingen worden zodanig gecombineerd, dat er een effectieve mix ontstaat die de coachee in staat stelt de samenhang te doorzien en de verscheidene onderdelen in zijn of haar eigen denken en doen te integreren. Communicatievaardigheden die de coachee bekend zijn, worden verdiept. Daarnaast worden nieuwe aangeleerd.

Wil je thema’s en situaties beter leren doorgronden, dan lukt dat het best met TA. Voor concrete acties in zulke situaties is NLP van belang en ben je op zoek naar samenhang, dan kun je terugvallen op Systemisch Werken. De ideale mix van deze tools is het meest effectief. Immers, zoals een ambachtsman meerdere materialen en gereedschappen in de juiste combinatie gebruikt om maatwerk te leveren, weet de goede communicator hoe hij tot de essentie van mensen en organisaties moet doordringen.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Personal coaching dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • Al langere tijd verzorgen David en zijn team diverse diensten voor RE/MAX Nederland. Het afgelopen jaar hebben we de trainingen en coaching flink opgeschaald en we zijn erg blij met het resultaat. David spreekt tijdens trainingen en coachingsessies uit eigen ervaring en weet de juiste vragen te stellen. Hij zorgt voor een veilige omgeving en middels duidelijke doelen en communicatie draagt hij bij aan het behalen van een beter bedrijfsresultaat. Wij zijn erg blij met Vaart en bevelen de training en coaching van harte aan!

 • De Acdapha Groep ervaart de trainingen van Vaart (David Stolze) als super motiverend en leerzaam. Het helpt ons bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

 • Wat we doen

  Personal coaching voor diverse bedrijven

  Doordat onze personal coach zelf zo’n lange en brede ervaring in allerlei soorten bedrijfssituaties heeft, kan hij ook voor jouw bedrijf feilloos aanvoelen aan welke personal coaching de meeste behoefte is. Naast personal coaching geldt dat evenzeer voor bijvoorbeeld teamcoaching en managementcoaching. Dus ook hier geldt, dat wanneer je kiest voor personal coaching van Vaart, je verzekerd bent van coaching op maat. Samen met jou stemt de personal coach je (bedrijfsspecifieke) behoefte met je af, zodat je precies die coaching krijgt die bij je past. Bij de behoefteanalyse spreken wij in eerste instantie met de kandidaat zelf in een intakegesprek. Hierbij moet de kandidaat zelf een brief schrijven waarin hij/zij de specifieke coachingvraag uitschrijft en ook in welke situaties behoefte is aan nieuw gedrag of nieuwe inzichten. Maar daarnaast onderzoeken we de behoefte ook aan de hand van de neurologische niveaus van Bateson. Door interactief met de kandidaat op zoek te gaan naar de leerlijn op de verschillende niveaus, ontstaat er al doende een specifieke coachvraag.

  De manier waarop wij personal coaching geven

  Een personal coach die je op constructieve wijze confronteert met jezelf, je talenten, vaardigheden en verbeterpunten. Op deze manier word je geholpen om vanuit jezelf jouw huidige patronen om te buigen naar een effectievere aanpak, waardoor je blijvend meer plezier hebt in je werk en hogere successen behaalt. Kennis en inzicht zijn daarbij van belang, maar zeker ook vaardigheidstraining en rollenspellen die zijn toegespitst op de specifieke situatie van jou of je bedrijf. Immers, het draait er uiteindelijk om hoe je er in de praktijk mee omgaat.

  Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact.

  Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed te luisteren en rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van jouw klanten.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Vanzelfsprekend is het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail heel belangrijk. Dat weten wij heel goed. Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo belangrijk voor de mate waarin jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans gevonden

 • Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.