Telefoonservice voor paramedische professionals

Jouw praktijk àltijd bereikbaar!

Jouw telefoongesprekken met cliënten uitbesteden aan Vaart betekent dat jouw fysiopraktijk voortaan op empathische wijze optimaal begeleiding en advies kan bieden zodra jouw cliënten een behandeling willen inplannen of verzetten.

Wij werken o.a. voor:

Wat we doen

Flexibele Telefoonservice voor jouw fysiotherapiepraktijk

Doorschakelen op jouw voorwaarden

Jij kan op elk gewenst moment doorschakelen naar VAART, waardoor je flexibel kunt omgaan met jouw telefonische bereikbaarheid. Of je nu in een overleg zit, een behandeling uitvoert, of even behoefte heeft aan ongestoorde tijd voor administratieve taken, onze service past zich aan jouw behoeften aan.

Bereikbaar tijdens behandelingen

Onze service zorgt ervoor dat jij telefonisch bereikbaar blijft, zelfs tijdens intensieve behandelingen. Jij kan je volledig concentreren op jouw patiënt, terwijl wij zorgen voor een naadloze telefonische ondersteuning.

Professionele telefonistes

Ervaren en vakkundige telefonistes beantwoorden oproepen namens jouw fysiopraktijk, met aandacht voor jouw bedrijfsnaam. Ze zijn getraind om de toon en het professionalisme van jouw praktijk te weerspiegelen, waardoor elk gesprek een verlengstuk van jouw zorg wordt.

Gedetailleerde verslaglegging

Na elk gesprek ontvang je een gedetailleerd verslag per e-mail, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er besproken is. Dit stelt jou in staat om snel te reageren op eventuele follow-upacties en zorgt voor een transparante communicatie met jouw team.

Ruime beschikbaarheid

Onze telefoonservice is beschikbaar van 8:30 's ochtends tot 17:30 's middags (vrijdag tot 17:00), waardoor jij de volledige dag professioneel ondersteund wordt. Of het nu gaat om ochtenduren met drukke afspraken of late middagen met administratieve taken, wij zijn er om jouw fysiopraktijk soepel te laten draaien.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • De samenwerking met Vaart voor onze Virtual Assistants bevalt heel goed! Ze nemen mij enorm veel werk uit handen. Ik heb echt het gevoel dat de dames van Vaart onderdeel van mijn webshops zijn geworden.

 • Vaart werkt nauwkeurig, proactief en met aandacht. Bij eventuele twijfel of vragen koppelen zij direct terug. Voor ons zijn zij laagdrempelig bereikbaar en van onze cliënten krijgen wij goede feedback. Ik raad ze aan, ze ontlasten de zorg!

 • Wat we doen

  Samen werken in vertrouwen

  Met VAART kan jij met vertrouwen jouw fysiopraktijk runnen, wetende dat jouw telefonische communicatie in ervaren handen is. Wij begrijpen dat elk paramedisch beroep uniek is, en daarom passen wij onze service aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw service naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw patiënten verdienen de beste zorg, en wij helpen jou om die zorg naadloos te leveren.

  Tarieven

  Een eigen antwoordservice voor jouw cliënten al vanaf €40,- per maand
  (inclusief de eerste tien gesprekken).

  Vul het formulier in of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
  Informatie/ Offerte+31(0) 229 - 29 13 15
  Dienst

  Tijd en aandacht voor de behandeling

  Als toegewijde diëtist, osteopaat, ergotherapeut, fysiotherapeut, chiropractor, acupuncturist of mondhygiënist begrijp jij als geen ander het belang van een onberispelijke telefonische bereikbaarheid voor jouw patiënten. Echter, wij begrijpen ook dat jouw focus volledig gericht moet zijn op de cliënten tijdens behandelingen. VAART biedt de perfecte oplossing. Onze ervaren telefonistes nemen de verantwoordelijkheid voor het plannen van afspraken in jouw agenda, zodat jij ongestoord jouw behandelingen kan uitvoeren.

  Ongeëvenaarde telefonische ondersteuning

  In de hectische wereld van de paramedische zorg is het van cruciaal belang dat jouw behandelingen ononderbroken verlopen. Het aannemen en afhandelen van telefoongesprekken tijdens deze waardevolle momenten kan niet alleen storend zijn, maar ook hinderlijk voor zowel jou als jouw klanten. Bij VAART begrijpen onze telefonistes dit en hebben ze uitgebreide ervaring met paramedische contacten. Ze staan jouw patiënten professioneel te woord en zorgen voor een korte en nauwkeurige verslaglegging van elk gesprek. Met onze dienstverlening kan jij moeiteloos de kwaliteit van jouw service verhogen.

  Meer weten?

  Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Telefoonservice voor paramedische professionals dienst of deze direct wilt afsluiten.
  Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact.

  Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed te luisteren en rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van jouw klanten.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Vanzelfsprekend is het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail heel belangrijk. Dat weten wij heel goed. Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo belangrijk voor de mate waarin jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans gevonden

 • FAQ

  Veel gestelde vragen

  Wat kost het uitbesteden van de telefoonservice voor mijn praktijk?

  Als flexibel inzetbare antwoordservice kunnen we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het beantwoorden van de telefoon of de e-mail, maar bijvoorbeeld ook het registreren van cliënten en het inboeken en/of wijzigen van afspraken. Al deze werkzaamheden kennen een ander tarief, maar zijn gebaseerd op een uurtarief van €48,25.

  Wat kost het uitbesteden van de telefoonservice voor mijn fysiopraktijk?

  Als flexibel inzetbare antwoordservice kunnen we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het beantwoorden van de telefoon of de e-mail, maar bijvoorbeeld ook het registreren van cliënten en het inboeken en/of wijzigen van afspraken. Al deze werkzaamheden kennen een ander tarief, maar zijn gebaseerd op een uurtarief van €48,25.

  Kan ik ook de live chat met mijn cliënten uitbesteden?

  Jazeker, ook dat wordt met deskundigheid en gevoel door ons overgenomen.

  Is telefonisch cliëntcontact niet achterhaald

  Zeker niet. Recent onderzoek toont aan dat telefoon, live chat en e-mail de meest populaire communicatiekanalen voor cliënten zijn, waarbij de telefoon nog steeds op 1 staat. Voor cliënten met een vraag, verzoek of klacht is direct en persoonlijk contact het belangrijkste. Onze specialisten kunnen dat ten allen tijden bieden.

  Kunnen jullie mijn agenda bijhouden?

  Jazeker. Dit is een van de diensten die wij verzorgen. Wij werken in veel van de systemen die in de paramedische branche worden gebruikt

  Werken jullie in alle softwarepakketten?

  In principe wel. De meeste programma’s kennen tegenwoordig een onlinevariant. Hier kunnen wij op inloggen. Maar indien wij het programma waar jij mee werkt, nog niet kennen, zorgen wij ervoor dat wij dat snel leren.

  Heb ik een vast contactpersoon als ik mijn telefoonservice aan jullie uitbesteed?

  Iedere klant heeft bij ons een vast contactpersoon. Deze onderhoudt regelmatig contact met jou om te bespreken hoe de samenwerking verloopt. Jouw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat alle wensen en afspraken met de overige teamleden wordt besproken zodat iedereen steeds op de hoogte is van alles wat er bij jou in de praktijk speelt.

  Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.