Antwoordservice

Meer tevreden klanten door goede antwoordservice

Antwoordservice, door veel mensen ook wel telefoon beantwoordservice genoemd, levert de basis van jouw klantenservice; bereikbaar zijn. Vaart heeft hierin al meer dan tien jaar ervaring.

Wij werken o.a. voor:

Tarieven

Nu jouw eigen antwoordservice vanaf € 40,- per maand.
(inclusief de eerste tien gesprekken)

Vul het formulier in of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Informatie/ Offerte+31(0) 229 - 29 13 15
Dienst

Bereikbaar zijn, vragen en klachten van klanten correct en professioneel behandelen, is van essentieel belang voor ieder bedrijf. Telefonische antwoordservice inhuren bij Vaart biedt ook jou dus de grootste kans op tevreden klanten die terugkomen.

Antwoordservice uitbesteden?

De term antwoordservice, response service op zijn Engels, zegt het eigenlijk al. Immers, als klanten jouw bedrijf bellen, willen ze respons en koppelen de kwaliteit van die respons aan de kwaliteit van de service die jij op dat moment biedt. Omdat jij kwaliteit wilt leveren, is investeren in antwoordservice investeren in klanttevredenheid en klantenbinding. Er wordt wel gezegd dat het zeven keer voordeliger is om bestaande klanten te behouden dan om op zoek te gaan naar nieuwe. Het uitbesteden van je antwoordservice aan Vaart betekent dus dat een relatief kleine investering de kans op een grote winst verhoogt.

Hoogwaardige telefonische beantwoordservice voor jouw bedrijf

Wat kan een telefonische antwoordservice voor jouw bedrijf betekenen? Even wat cijfers: Van elke 100 telefoontjes naar bedrijven gaan er 18 naar de voicemail. 38% gaat verloren door niet of te laat terugbellen. Het percentage (potentiële) klanten dat zelf nog een keer belt, bedraagt slechts 50! Daarnaast gaat 47% van de klanten weg, omdat ze ontevreden zijn over de klantenservice, waarvan het beantwoorden van het telefoongesprek, de antwoordservice, een belangrijk onderdeel is. Als jij dit beeld herkent, verlies je dus, onbedoeld en vaak onopgemerkt, klanten en loop je nieuwe mis. De oplossing is eenvoudig en voordelig: De ervaren en professionele antwoordservice specialisten van Vaart zorgen voor 100% bereikbaarheid en staan alle klanten (ook de “lastige”) vriendelijk en deskundig te woord, waarbij ze steeds jouw commercieel belang in het oog houden. Ze zijn zo deskundig, omdat ze tevens als jouw virtuele assistenten een compleet beeld hebben van klantenservice in het algemeen.

Dat geeft rust en zekerheid en biedt behoud en groei van jouw klantenbestand. Jij kunt dan met volle overgave doen waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Antwoordservice dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • Wij zijn als team onwijs tevreden over Vaart. Alle medewerkers binnen Vaart werken hard en zorgen voor een duidelijk contact met de klant. En soms ook met een knipoogje humor! Zo kunnen wij de klant op afspraak begeleiden en wordt er niemand overgeslagen aan de telefoon, dat is precies wat wij nodig hebben als makelaarskantoor. Dank daarvoor!

  Team De Stijl

 • Vaart neemt voor ons de telefoon op als we dat zelf even niet kunnen. Daardoor wordt bij ons ieder inkomend telefoongesprek beantwoord; wel zo fijn voor de beller. De telefoontjes worden vlot afgehandeld en terugbelverzoeken snel aan ons doorgegeven. De samenwerking met Vaart verloopt prima en Vaart draagt op deze manier bij aan de professionele uitstraling van ons bedrijf.

 • Vaart regelt ons binnenkomende telefoonverkeer. Dat scheelt ons veel werk en zorgt ervoor dat we meer aan ons eigen werk toe komen. Het opnemen van telefoontjes nam ongemerkt heel veel tijd in beslag. Nu krijgen we alleen de hele urgente telefoontjes doorgeschakeld, de niet zo urgente telefoontjes worden netjes genoteerd en krijgen wij als notitie via de mail.

 • Wat we doen

  Beschikbaar voor diverse soorten bedrijven

  Onze hooggekwalificeerde antwoordservice specialisten kunnen zich met hun jarenlange scholing en ervaring in zeer korte tijd de telefoon antwoorddienst en het -systeem van een bedrijf eigen maken, waardoor het mogelijk is om de antwoordservice voor elk type onderneming te verzorgen. Dat kan heel divers zijn. Hieronder vind je een viertal voorbeelden van uiteenlopende bedrijven. Zij besteden al jaren naar volle tevredenheid hun antwoordservice uit aan Vaart.

  Antwoordservice Fysiotherapie

  In deze branche gaat het om mensen met een lichamelijk ongemak, vaak ook met pijn. Daarom willen ze graag zo spoedig mogelijk worden geholpen en zijn er vaak veel vragen. In het klantcontact gaat het dan om de balans tussen begrip voor de wensen van de cliënt en de agenda van de fysiotherapeut. Onze antwoordservice medewerkers beheersen alle facetten van klantenservice in de breedste zin. Ze weten als geen ander die balans te vinden. Zij voelen mee met de urgentie van de cliënt en zetten zich maximaal in om hun wensen in te willigen en houden tegelijkertijd rekening met de agenda en de belastbaarheid van de therapeuten. Bij eventuele teleurstellingen weten zij hoe je deze opvangt met behoud van de goede relatie.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact.

  Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed te luisteren en rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van jouw klanten.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Vanzelfsprekend is het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail heel belangrijk. Dat weten wij heel goed. Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo belangrijk voor de mate waarin jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans gevonden

 • Wat we doen

  Antwoordservice Webshop

  Met name een webshop profiteert van onze antwoordservice op afstand. Het aantal klanten en transacties kan per dag, week, maand verschillen. Wij weten uit ervaring dat veel webshops te maken hebben met seizoensinvloeden waardoor het aantal klantvragen en bestellingen pieken en dalen kent. De omvang van de telefoon beantwoordservice beweegt dan mee. Onze antwoordservice medewerkers behandelen vanuit ons kantoor in West Friesland alle telefoontjes, van bestellingen en retourzendingen tot vragen en klachten en zijn altijd bereikbaar. Op die manier heb je het prettige gevoel dat al jouw klanten de aandacht krijgen die ze nodig hebben ongeacht de drukte.

  Antwoordservice Makelaardij

  In deze sector gaan de sectorspecifieke kennis en kunde van onze antwoordservice specialisten hand in hand met hun gevoel voor de emotionele kant. Zij zijn continu op de hoogte van de status van een pand (nieuw in de verkoop, bieding gedaan, vraagprijs verlaagd, uit de verkoop gehaald, verkocht, etc.). Daarnaast houden ze er in het -veelal telefonische- klantcontact ook rekening mee, dat het voor veel klanten (kopers èn verkopers) om een belangrijke stap in hun leven gaat. Vaak is de aanleiding voor de koop of verkoop een emotioneel beladen gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan scheiden of het overlijden van een dierbare. Ook is er veel geld mee gemoeid en is het allemaal gewoon spannend. Onze telefonische antwoordservice richt zich maximaal op tevreden klanten die zich gehoord voelen. Daarbij houden de antwoordservice medewerkers een scherp oog voor de commerciële belangen van de makelaar.

  Antwoordservice Chiropractie

  Ook hier gaat het vaak om mensen met pijnklachten, die graag zo spoedig mogelijk geholpen willen worden. Cliënten hebben dus baat bij bereikbaarheid en begrip. Net als bij de fysiotherapie gaat het in het klantcontact om de balans. Balans tussen begrip voor de wensen van de cliënt en de agenda van de chiropractor. De professionals van onze antwoordservice hebben jarenlange ervaring met het omgaan met deze balans, met behoud van de goede relatie. Zij hebben de kennis en de kunde, ze voelen mee met de cliënt en hebben overzicht waar het om agenda-beheer gaat.

  Altijd bereikbaar

  Zoals gezegd, veel telefoontjes naar bedrijven gaan verloren. Slechts weinig (potentiële) klanten bellen zelf terug. Daarnaast gaat een groot deel weg. Deels vanwege het natuurlijk verloop in ieder klantenbestand en voor een ander deel omdat men ontevreden is over de klantenservice, waarvan de antwoordservice een belangrijk onderdeel is. Bereikbaar zijn is dus een vereiste voor elk bedrijf. Antwoordservice van Vaart betekent, dat de beller altijd iemand aan de lijn krijgt die luistert en weet wat er moet gebeuren om de vraag of klacht te behandelen.

  Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.