Onze expertise

Diensten

Hier ziet u een overzicht van alle diensten die we aanbieden als Vaart.

Jouw partner op afstand & dichtbij

Beter contact met uw klanten

 • Antwoordservice

  Antwoordservice, door veel mensen ook wel telefoon beantwoordservice genoemd, levert de basis van jouw klantenservice; bereikbaar zijn. Vaart heeft hierin al meer dan tien jaar ervaring.

  Meer lezen
 • Klantenservice

  Je klantenservice uitbesteden aan Vaart betekent dat jouw bedrijf voortaan optimaal hulp en advies kan bieden aan degenen die jouw producten of diensten kopen en gebruiken.

  Meer lezen
 • Virtual Assistant

  Een Virtual Assistant, op z’n Nederlands Virtueel Assistent, kun je zien als een ‘secretaresse op afstand’ die voor jouw bedrijf de administratieve, logistieke en contactuele spil kan zijn.

  Meer lezen
 • Nieuwe vaardigheiden middels

  Bedrijfstrainingen

  Training is hèt middel bij uitstek om nieuwe vaardigheden aan te leren. Enerzijds worden de theorie en de methodiek in één of meerdere dagen op je overgebracht. Anderzijds wordt er veel tijd ingeruimd om de nieuwe kennis en vaardigheden te oefenen en in de praktijk te brengen. De praktijkoefeningen en rollenspellen kunnen desgewenst op jouw specifieke propositie en branche worden afgestemd. Om daarbij recht te doen aan de verschillen en maatwerk te leveren, is de ideale groepsgrootte tijdens de oefeningen en groepssessies acht tot tien deelnemers. Vaart werkt alleen met trainers die een bewezen trackrecord hebben op het gebied van commercieel klantcontact. Een training bij Vaart kenmerkt zich door interactie, directe toepasbaarheid en humor.
  Meer info over onze Bedrijfstrainingen
 • Communicatietraining

  We hebben allemaal leren communiceren. In woord en gebaar. Als ‘zender’ en als ‘ontvanger’. In bedrijven wordt ook de hele dag gecommuniceerd. Dat maakt communicatietraining een belangrijk aspect van ieder zijn ontwikkeling.

  Meer lezen
 • Feedbacktraining

  In alle organisaties en bedrijven worden mensen met enige regelmaat aangespoord om “elkaar aan te spreken”, bijvoorbeeld op ongewenst gedrag of op achterblijvende prestaties.

  Meer lezen
 • Verkooptraining

  Doordat onze verkooptrainers zo’n lange en brede ervaring hebben in sales binnen allerlei soorten bedrijfssituaties, kunnen ze ook voor jouw bedrijf feilloos aanvoelen welke verkooptraining het meest effectief is.

  Meer lezen
 • Wij maken verandering leuk

  Bedrijfscoaching

  Bedrijfscoaching is primair gericht op specifieke doelen van je bedrijf. Als je een bepaald product maakt of een dienst levert, heb je daarmee meestal algemene doelen voor ogen. Je hebt passie voor het product en je wil graag kwaliteit leveren. Natuurlijk probeer je een tevreden klantenkring te bereiken, op te bouwen en te behouden. En je wilt je team goed laten functioneren, met plezier in het werk en natuurlijk wil je dat je bedrijf winstgevend is. Soms, echter, moet je de doelen bijstellen. De markt verandert, de (eisen aan je) producten veranderen of je wilt misschien groeien. Dan is bedrijfscoaching, gegeven door experts, vaak een goede optie. Bedrijfscoaching van Vaart wordt specifiek toegespitst op jouw veranderingen, nieuwe doelen en uitdagingen.
  Meer info over onze Bedrijfscoaching
 • Management coaching

  Het klinkt zo logisch, maar leidinggevende zijn is zo veel meer dan de baas zijn.

  Meer lezen
 • Personal coaching

  Dat lijkt een breed en vaag begrip, maar bedenk je dat het gaat om alles wat je in het leven tegenkomt.

  Meer lezen
 • Team coaching

  Bij team coaching dringt de vergelijking met de sport zich op. Immers, kwaliteiten als techniek, kracht, conditie bij de individuele spelers zijn belangrijk, maar uiteindelijk draait alles om de teamprestatie.

  Meer lezen
 • Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.