Team coaching

Team coaching met humor

Bij team coaching dringt de vergelijking met de sport zich op. Immers, kwaliteiten als techniek, kracht, conditie bij de individuele spelers zijn belangrijk, maar uiteindelijk draait alles om de teamprestatie.
Dienst

Zo gaat het ook in je bedrijf, klein of groot. Zodra er sprake is van meerdere mensen die samen een doel nastreven gaat het om synergie. Team coaching gaat derhalve ook over commitment, samenhang, samenwerken en plezier met elkaar. Ook speelt het krijgen en innemen van je eigen plek binnen het team een grote rol. Teamcoaching van Vaart inspireert je team. Soms confronterend en altijd met een dosis humor.

Ook voor jouw bedrijf

Onze teamcoach heeft jarenlange ervaring in allerlei bedrijven en organisaties en kan daardoor als geen ander aanvoelen wat jouw team nodig heeft om effectief en met plezier samen te werken aan de doelen die jouw bedrijf stelt. Net als bij al onze andere services stemmen we jouw team coaching met je af. Onze teamcoach luistert en analyseert en levert vervolgens maatwerk voor jouw onderneming. Dus gun jezelf een gezond team met team coaching via Vaart.

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Team coaching dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • Al langere tijd verzorgen David en zijn team diverse diensten voor RE/MAX Nederland. Het afgelopen jaar hebben we de trainingen en coaching flink opgeschaald en we zijn erg blij met het resultaat. David spreekt tijdens trainingen en coachingsessies uit eigen ervaring en weet de juiste vragen te stellen. Hij zorgt voor een veilige omgeving en middels duidelijke doelen en communicatie draagt hij bij aan het behalen van een beter bedrijfsresultaat. Wij zijn erg blij met Vaart en bevelen de training en coaching van harte aan!

 • De Acdapha Groep ervaart de trainingen van Vaart (David Stolze) als super motiverend en leerzaam. Het helpt ons bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

 • Wat we doen

  De manier waarop wij team coaching geven

  Net als in onze personal coaching en management coaching, werken we bij team coaching op twee levels: Naast een theoretische onderbouwing die kennis en inzicht geeft met betrekking tot team building en groepsdynamiek, besteden we ruime aandacht aan het is de praktijk brengen van kennis en vaardigheden. Eigen wensen en inbreng zijn daarbij leidraad. Team coaching van Vaart is daarmee niet alleen diepgaand, waar het gaat om de theorie. Maar ook praktisch en altijd met een gezonde dosis humor. Naast de reguliere coachingsstijlen maken we bij teamcoaching ook gebruik van technieken uit het systemisch werken. Zie onder meer ook personal training.

  Mensen zijn van nature niet solitair, maar onderdeel van wat je het grotere geheel zou kunnen noemen. Alles waar we in ons leven te maken krijgen, houdt op de één of andere manier verband met de processen in dat grotere geheel. De schaal daarvan is theoretisch oneindig, maar zoals grondleggers van systemisch werken als Moreno, Nagy en Satir moeten we het veel dichter bij huis zoeken. Op enig moment van ons leven lopen we tegen zaken aan die terug te voeren zijn naar onze plek en de verhoudingen binnen ons familiesysteem. Het is logisch om te veronderstellen dat die ook invloed hebben op de rol en het functioneren binnen andere systemen, zoals teams. Daarmee is de link met team coaching dus gauw gelegd.

  Systemisch werken maakt die samenhang duidelijk, onder meer door gebruik te maken van een zogenaamde (familie)opstelling. Een soort levende familiefoto, tableau vivant, die de deelnemer aan de teamcoaching bewust maakt van de positie in het familiesysteem en daarmee dus ook binnen een team, een organisatie. Natuurlijk ligt in de familiesystemen meer de nadruk op patronen van liefde en verbinding. Maar het moge duidelijk zijn dat de manier waarop wij omgaan met de onderlinge verhoudingen binnen dat systeem van invloed is op onze kijk op de verhoudingen in de organisatie waarin we werken. En dat alles werkt door in onze manier van communiceren en samenwerken. Dus door in team coaching onder andere gebruik te maken van de grondbeginselen van systemisch werken, maken we deze belangrijke samenhang voor de deelnemers duidelijk.

  Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen wat we voor jou bedrijf kunnen betekenen.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact.

  Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed te luisteren en rekening te houden met de individuele wensen en behoeften van jouw klanten.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Vanzelfsprekend is het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail heel belangrijk. Dat weten wij heel goed. Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo belangrijk voor de mate waarin jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans gevonden

 • Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.