Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen zijn fun

Bedrijfstrainingen is hèt middel bij uitstek om nieuwe vaardigheden aan te leren. Een training bij Vaart kenmerkt zich door interactie, directe toepasbaarheid en humor.
Dienst

Leren en doen

Bij bedrijfstrainingen worden enerzijds de theorie en de methodiek in één of meerdere dagen op je overgebracht. Anderzijds wordt er veel tijd ingeruimd om de nieuwe kennis en vaardigheden te oefenen en in de praktijk te brengen. De praktijkoefeningen en rollenspellen kunnen desgewenst op jouw specifieke propositie en branche worden afgestemd. Om daarbij recht te doen aan de verschillen en maatwerk te leveren, is de ideale groepsgrootte tijdens de oefeningen en groepssessies acht tot tien deelnemers. Vaart werkt alleen met trainers die een bewezen trackrecord hebben op het gebied van commercieel klantcontact.

Bij de bedrijfstrainingen wordt veel gebruik gemaakt van ‘Behavior Modeling Training (BMT)’. Deze training is gebaseerd op het werk van de beroemde psycholoog Albert Bandura. Het uitgangspunt is dat mensen zich het best ontwikkelen door ‘observerend leren’. Dus door te kijken en te luisteren naar gedrag dat wordt vertoond door een rolmodel. De trainer beschrijft het nieuwe gedrag en doet het gedrag voor. Het gewenste, maar ook het ‘foute’ gedrag. Daarna volgen het oefenen, de bekrachtiging en de toepassing van het gedrag. Je kunt je voorstellen dat deze werkwijze in de training leidt tot soms confronterende, vaak diepgaande en af en toe hilarische leersituaties. Echter, altijd respectvol, leerzaam en dus uitermate effectief.

Ons aanbod bedrijfstrainingen

Een overzicht van onze trainingen:

* zowel basis-, gevorderden-, als experttrainingen in ons curriculum

Meer weten?

Neem contact met ons op als jij meer wilt weten over onze Bedrijfstrainingen dienst of deze direct wilt afsluiten.
Maak een afspraak+31(0) 229 - 29 13 15

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze topprioriteit. Lees wat een paar van hen te zeggen hebben.
 • Onlangs hebben de medische secretaresses van Karakter  kinder- en jeugdpsychiatrie een communicatietraining gehad van David. Na ons eerste contact kon hij goed omschrijven waar onze behoefte lag. Deze training is door hem vervolgens met zorg “op maat” voor ons ontwikkeld.
  Reacties van de deelnemers waren onder andere: 'de training was een aangename verrassing', 'interessant', 'bewustwording van je eigen ik'.

  De samenwerking hebben we als erg prettig ervaren.

 • Al langere tijd verzorgen David en zijn team diverse diensten voor RE/MAX Nederland. Het afgelopen jaar hebben we de trainingen en coaching flink opgeschaald en we zijn erg blij met het resultaat. David spreekt tijdens trainingen en coachingsessies uit eigen ervaring en weet de juiste vragen te stellen. Hij zorgt voor een veilige omgeving en middels duidelijke doelen en communicatie draagt hij bij aan het behalen van een beter bedrijfsresultaat. Wij zijn erg blij met Vaart en bevelen de training en coaching van harte aan!

 • De Acdapha Groep ervaart de trainingen van Vaart (David Stolze) als super motiverend en leerzaam. Het helpt ons bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

 • Wat we doen

  Onze trainers

  David Stolze, Sr. Trainer/ Coach

  David is een ervaren trainer. Met veel passie voor het vak en met humor is hij in staat om iedereen binnen een groep aan te spreken en te raken. Door zijn rijke ervaring in diverse branches vindt hij snel aansluiting en is hij dus ook in staat jouw team naar een hoger niveau te brengen.

  Debbie Aukes, Trainer

  Door haar ruime ervaring bij Vaart en bij de vorige bedrijven waar ze heeft gewerkt, is Debbie uitstekend in staat om acquisitiemethodiek over te dragen op jouw team. Met haast ontelbare voorbeelden en anekdotes zorgt zij ervoor dat iedereen steeds ‘aan boord’ is en zich de in de training aangereikte vaardigheden eigen maakt.

  Freelance trainers, Trainers en Coaches

  Wij maken voor diverse klanten gebruik van trainers in ons netwerk. De trainers zijn opgeleid in de methodiek van Vaart.

  De voordelen van team management training

  Het lijkt een cliché, maar als het gaat om het behalen van gezamenlijke doelen is één plus één echt drie. De mens onderscheidt zich doordat we in staat zijn tot samenwerking. Medewerkers zijn individuen met persoonlijke eigenschappen, voorkeuren en aanpak. Specialismen zijn daarom logisch, maar zonder samenhang is het rendement van de optelsom van individuele vaardigheden gering. In de sport wordt ook vaak gezegd, dat “de kwaliteit van de individuele spelers hoog is, maar dat ze als team niet functioneren.” Begrijpelijk, want samenwerken, het nastreven van gezamenlijke doelen, vraagt om sturing: Team management. Team management training is dus van vitaal belang als je wilt dat jouw bedrijf (commerciële) doelen haalt.

  Ben je er klaar voor om je bedrijf te laten groeien met bedrijfstrainingen?

  Groei is dus alleen mogelijk als je je team naar een hoger plan kunt tillen. De vraag of je daar klaar voor bent, is derhalve eigenlijk de vraag of je team daar klaar voor is. Bedrijfstrainingen van Vaart zorgen precies daarvoor. Praktijkgericht en op maat. Zet dus vandaag de stap naar groei en schrijf jou of je team in voor één van onze trainingen.

  Wie wij zijn

  Zijn wie je bent en doen wat je belooft, dat doen we bij Vaart. Ondanks dat we op afstand werken voelt contact met ons als heel dichtbij. Bel ons maar eens vrijblijvend op, dan merk je het meteen.
 • Persoonlijk

  Klanten die zich altijd gehoord en gewaardeerd voelen, zijn tevreden en loyaal.

  Een goede relatie kan niet bestaan zonder persoonlijk contact. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om warm menselijk contact te leggen, goed naar jouw klanten te luisteren en rekening te houden met hun individuele wensen en behoeften.

 • Benaderbaar

  Voor klanten kan contact met een bedrijf soms abstract en op afstand aanvoelen.

  Dit kan bijdragen aan een gevoel van niet gezien en gehoord worden. De manier waarop je in contact gaat maakt een wereld van verschil. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw klanten zich welkom voelen en jouw bedrijf als benaderbaar wordt ervaren.

 • Sociaal

  Het inhoudelijk correct en snel afhandelen van een inkomend telefoongesprek of e-mail is enorm belangrijk.

  Daarnaast is het oog hebben voor de persoon achter de vraag net zo cruciaal voor hoe jouw bedrijf als sociaal wordt ervaren. Onze medewerkers hebben hierin een perfecte balans waardoor ze zorgen dat jouw klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen. Hierdoor versterk jij de sociale kant van jouw bedrijf, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

 • Doen waar we goed in zijn

  Benieuwd geworden?

  Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Dit kan via verschillende kanalen. Kies voor ons contactformulier of bel ons direct.

  Stuur je vraag of offerteaanvraag direct naar ons toe.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.