Vaart Nieuws

Yes!, we gaan een nieuwe afdeling oprichten

Vaart TeleserviceIn 2020 gaan we van start met een teleservice team. Uitermate geschikt voor een, de naam zegt het al, servicegericht contactmoment met uw klantenkring waarbij gegevens kunnen worden ge-update of een mening kan worden gevraagd over uw (nieuwe) dienst of product.
We gaan hierbij mensen die al langere tijd uit het arbeidsproces zijn de mogelijkheid bieden om weer aan het werk te gaan. We leiden deze mensen op zodat ze goed in staat zijn om met name alle servicegerichte gesprekken te voeren. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan KTO’s, enquêtes en servicegesprekken.

Dit is een mes dat aan minimaal aan drie kanten snijdt.

  • Op de allereerste plaats; Mensen krijgen een eerlijke kans om weer aan het werk te gaan. Het is heerlijk om je weer nuttig te voelen, een dagritme op te bouwen en samen met een leuk team een actieve bijdrage aan de economie te leveren.
  • Ten tweede kan Vaart hiermee haar portfolio verder uitbreiden en concurrerende teleservice diensten aanbieden
    • maar ook werken we hierdoor aan ons verlangen om iets duurzaams voor de (lokale) samenleving te doen.
  • Als derde maakt u als (toekomstige) klant vanwege alle ondersteuning die dergelijke projecten mogen ontvangen gebruik van een premium dienstverlening tegen een zeer vriendelijk tarief!

De komende periode gaan we met zowel kandidaten als met opdrachtgevers in gesprek. Om de juiste mensen te selecteren zijn we in nauw contact met het UWV en Werksaam WestFriesland.