Jouw eigen Virtual Assistant

op maat afgestemd op jouw wensen!


Efficiënt en Effectief. We schakelen flexibel mee met de drukte binnen jouw bedrijf.

 

  • Een globale definitie van een Virtual Assistant is; een secretaresse op afstand.
  • Ons VA team spreekt ABN
  • HBO Werk- en Denkniveau
  • Pro-actief
  • Administratie, commercie, marketing, communicatie & projectmanagement

Vanzelfsprekend houden we daarbij altijd rekening met jouw commerciële doelen!

2 + 9 =

Onze tarieven

Onze virtual assistant op afstand schakelt flexibel mee met de drukte van jouw bedrijf

O.b.v. €45,65 per uur*

* afhankelijk van het aantal uur per week en de contractduur. Bij externe sessies exclusief reis- en verblijfskosten van de VA

  • 1 Maand opzegtermijn
  • Een vast  en vertrouwd team
  • Hoog niveau
  • 52 weken per jaar voor jou beschikbaar dankzij ons buddy programma.

Benieuwd hoeveel gemak en vrijheid onze Virtual Assistent voor jou gaat opleveren?

 

★★★★★

 

Wat onze klanten zeggen:

Vaart werkt nauwkeurig, proactief en met aandacht. Bij eventuele twijfel of vragen koppelen zij direct terug. Voor ons zijn zij laagdrempelig bereikbaar en van onze cliënten krijgen wij goede feedback. Ik raad ze aan, ze ontlasten de zorg!

Andries Knoeff

Manueel therapeut.

Wat onze klanten zeggen: 

De samenwerking met Vaart voor onze Virtual Assistants bevalt heel goed! Ze nemen mij enorm veel werk uit handen. Ik heb echt het gevoel dat de dames van Vaart onderdeel van mijn bedrijf zijn geworden.

Maaike Koolhoven

Directeur, Wijzer over de Basisschool

Een secretaresse op afstand

Een perfecte Virtual Assistant is onmisbaar voor drukke ondernemers. Voornamelijk omdat deze van de ene naar de andere afspraak vliegen en dan niet altijd alle ‘randverschijnselen’ op kunnen pakken. Daarom is er op de achtergrond een professional nodig die gestructureerd alle actiepunten en opvolgacties oppakt en inroostert, afspraken maakt of verzet.

Op deze manier kan jij steeds op je week terugkijken met dat fijne gevoel dat alles wat gedaan moest worden ook daadwerkelijk is afgehandeld!

Een Virtual Assistent is (in principe) onvervangbaar

Momenteel zijn er veel bureaus waar je als ondernemer terecht kan voor een Virtual Assistant. Dit zijn vaak bemiddelaars oftewel een soort uitzendbureaus voor VA’s. Dat kan prima werken, maar het heeft voor meer specialistische functies ook nadelen.

Bijvoorbeeld een medewerker met voorspelbare taken kan je heel goed via een uitzendorganisatie inhuren. Als deze persoon ziek of met vakantie is, is dat geen enkel probleem want er is relatief makkelijk iemand te vinden die het kan overnemen. Dit ligt op het gebied van een op maat gemaakte samenwerking tussen een ondernemer en een persoonlijke Assistent vaak een stuk ingewikkelder. Die is niet zomaar even te vervangen tijdens ziekte of vakantie omdat er heel veel verschillende zaken moeten worden overgenomen.

Continuïteit met het VA buddy programma van Vaart

 

Bij Vaart werk je samen met een vaste VA. Deze vaste assistent is in eerste instantie altijd beschikbaar voor jou.

N

Het unieke van een Virtual Assistant van Vaart is dat er op de achtergrond een backup klaar staat om naadloos alle taken over te nemen als jouw eigen Virtual Assistant uit de running is wegens ziekte of bijvoorbeeld op vakantie gaat.

N

Onze Virtual Assistants werken hierin volgens een buddy programma. Periodiek worden de werkzaamheden en de systemen die we voor jou doen intern gedeeld met een andere Virtual Assistant.

N

Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over de continuïteit van de dienstverlening.

N

we zetten ons 100% in voor jouw succes

Behoud je focus!

Zodra je een aantal taken hebt uitbesteed aan jouw Virtual Assistant, ga je merken dat jij daar ook echt je aandacht vanaf kan halen. Hierdoor krijg je ineens veel meer ruimte. Niet alleen in je hoofd, maar ook om zaken aan te pakken die echt door jou moeten worden gedaan, zoals de contacten met je netwerk, het (door)ontwikkelen van je propositie, op de hoogte blijven van de bewegingen in de markt, en daarmee het toekomstperspectief van jouw onderneming. Zaken waar niet veel ondernemers aan toe komen omdat ze steeds maar blijven steken in de operationele rompslomp.

Niemand heeft zoveel liefde voor jouw bedrijf als jijzelf. Onze Virtual Assistants hebben exact diezelfde hoeveelheid passie en liefde, maar dan voor het organiseren, plannen en uitvoeren van alles wat er maar nodig is zodat jij aan jouw bedrijf kan werken in plaats van in je bedrijf!

Neem nu de eerste stap en vraag meer informatie aan!

7 + 1 =

Contactgegevens

ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00