Over Vaart

Vaart

[block]1[/block]

 

Vaart levert alle mogelijke diensten op het gebied van interactie tussen bedrijven en hun klanten.

Wij zoeken en herkennen de drijfveren waarop uw klanten beslissen en baseren daar onze acties op. Hierdoor, en door zeer resultaatgericht te werken, zijn we uitermate succesvol in klantenservice en in het voeren van uw commerciële acquisitiegesprekken.

 [block]2[/block]

Een commercieel gesprek is niets meer dan het begeleiden van je (toekomstige) klant bij het nemen van een goede beslissing.

Beslissingen neem je de hele dag door. Hoe laat je uit bed komt, wat je aantrekt, etc.. Al die beslissingen zijn gebaseerd op de informatie die je tot op dat moment beschikbaar hebt (kennis en ervaring). Zodra je nieuwe informatie aangereikt krijgt, of iemand nodigt je uit om van een andere kant naar de ‘oude’ opgeslagen informatie te kijken, kan je een andere/nieuwe beslissing nemen.

Iemand op respectvolle en integere wijze begeleiden bij het nemen van (inkoop)beslissingen is de essentie van het commerciële gesprek en de start van een langdurige, zakelijke, relatie!

 

 

Dit gedachtegoed is de meest belangrijke pijler van ons bedrijf en terug te vinden in àl onze diensten en bij ìedere medewerker.

Wij gaan gratis en vrijblijvend met u in gesprek zodat u kunt beslissen op welke manier u uw contact met klanten kan verhogen of verbeteren.

 

Direct contact