Training & Coaching

 

Training & Coaching

Het werven van nieuwe klanten en het goed onderhouden van het contact met uw bestaande klanten is niet optioneel! U heeft wel de keuze om dit zelf te doen of uit te besteden. En wat u ook kiest, het niveau van dit persoonlijk contact is van grote invloed op de klantbeleving en daarmee de klantomzet. Bij onze diensten Klantenbinders en Klantenbezorgers kunt u lezen op welke manier Vaart dit contact uit handen kan nemen. In andere gevallen is het beter om het contact zelf te blijven onderhouden. Ook hier is de kwaliteit van het contact essentieel. Om die kwaliteit te verhogen en te waarborgen biedt Vaart hoogwaardige verkooptraining en -coaching.

Dat wil ik ook!

Training

Trainen is hét middel bij uitstek om nieuwe vaardigheden aan te leren. In drie dagen wordt de theorie van de Vaart methodiek op u overgebracht waarnaast ook veel tijd wordt ingeruimd om de nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen d.m.v. praktijkoefeningen en rollenspellen. Omdat iedereen op zijn eigen manier met de nieuwe methodiek om gaat, zijn de uitdagingen voor iedereen ook verschillend. Om alle deelnemers ook de juiste individuele aandacht te kunnen geven gedurende de oefeningen en de groepssessies is de ideale groepsgrootte 8-10 deelnemers. Bij grotere groepen zal een tweede trainer ingeschakeld worden.

Coaching

U heeft al veel training gevolgd op uw vakgebied en/of u heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in uw functie. Dit is uiteraard een goede basis, waardoor u wellicht heel succesvol bent. U zal ook herkennen dat u bepaalde zaken maar niet goed onder de knie lijkt te krijgen. Ondanks de gevolgde trainingen en de praktijkervaring blijf het vaak lastig om die nieuwe kennis en inzichten effectief en langdurig toe te passen in uw werk. Coaching helpt om de doelen van een training of de inzichten van een inspirerend boek en de opgedane ervaringen uit de praktijk effectief in uw systeem te krijgen op een manier die bij u past. Waardoor u uiteindelijk ook ontdekt hoe u die lastige onderdelen van uw vak ook kan veranderen in zaken waar u goed in bent.

Gecoacht worden door Vaart. Dit houdt in dat u ondersteuning krijgt van een Senior Sales Professional die veel ervaring heeft in het succesvol ontwikkelen van (verborgen) talenten. Een personal coach die u op constructieve wijze confronteert met uzelf, uw talenten, vaardigheden en verbeterpunten. Op deze manier wordt u geholpen om vanuit uzelf uw huidige patronen om te buigen naar een effectievere aanpak waardoor u blijvend meer plezier hebt in uw werk en hogere successen behaalt.