Loyale klanten door persoonlijk contact
★★★★


 Teleservice

Onze afdeling Teleservice is volledig gericht op het uitvoeren van servicegerichte klantinteractie. Een klein team gemotiveerde mensen staat voor u klaar om o.a. de volgende werkzaamheden uit te voeren;

  • Klanttevredenheidsonderzoeken
  • Enquêtes onder uw actieve en inactieve klanten
  • Actualiseren/verrijken van klantenbestanden (verplichting AVG art. 5.1.d)
  • Telefonisch Marktonderzoek
  • Afspraken inplannen met eigen klanten

Deze afdeling is opgericht vanwege de behoefte uit de markt naar een betaalbare dienst om persoonlijk contact te kunnen zoeken met ‘slapende’ klanten tegen een budgetvriendelijk tarief.

Waarde toevoegen

Vaart is specialist op het gebied van klantcontact. Wij verzorgen voor verschillende bedrijven klant tevredenheid onderzoeken (KTO’s) de acquisitie en de klantenservice. Dit doen we met als meest belangrijke uitgangspunt dat we altijd zoveel mogelijk waarde toevoegen aan uw  doelen.

Team

Het team bestaat uit mensen die tijdelijk het contact met de arbeidsmarkt hebben verloren en bij Vaart opnieuw nuttige bijdragen kunnen leveren aan de arbeidsmarkt.
Vaart heeft een speciaal opleidings- en coachingstraject opgesteld waardoor de kwaliteit van deze afdeling ten alle tijden gegarandeerd is. U bent ervan verzekerd dat uw klanten op correcte wijze te woord worden gestaan.

Naast het feit dat we hiermee voorzien in een sociaal-maatschappelijke behoefte, heeft u als opdrachtgever ook voordeel van dit initiatief aangezien het tarief erg aantrekkelijk en concurrerend kan worden gehouden.

Om van deze service gebruik te maken dient de aangeboden opdracht over een zekere omvang/doorlooptijd te beschikken en een flexibele deadline te hebben.

Alles wat wij doen is duurzaam en ecologisch. Met andere woorden, we gaan respectvol en eerlijk om met mens en omgeving.
Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen.

Vraag direct informatie aan

7 + 12 =

Vraag direct informatie aan

3 + 13 =

Contactgegevens

ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00

Alle persoonsgegevens van uw organisatie worden waar nodig
door ons volgens de regels van de AVG verwerkt.