Loyale klanten door persoonlijk contact
★★★★


Teleservice

Vaart is specialist op het gebied van klantcontact. Wij verzorgen voor verschillende bedrijven klant tevredenheid onderzoeken (KTO’s) de acquisitie en de klantenservice. Dit doen we met als meest belangrijke uitgangspunt dat we waarde toevoegen aan uw  doelen.

Wij voegen waarde toe aan de doelen van onze klanten.

Onze afdeling Teleservice is volledig gericht op het uitvoeren van servicegerichte klantcontacten. Een klein team gemotiveerde mensen staat voor u klaar om o.a. de volgende werkzaamheden uit te voeren;

  • Klanttevredenheidsonderzoeken
  • Enquêtes onder uw actieve en inactieve klanten
  • Actualiseren/verrijken van klantenbestanden
  • Telefonisch Marktonderzoek
  • Afspraken inplannen met eigen klanten

Deze afdeling is opgericht vanwege de behoefte uit de markt naar een betaalbare dienst om persoonlijk contact te kunnen zoeken met ‘slapende’ klanten tegen een budgetvriendelijk tarief.

Het team bestaat uit mensen die tijdelijk het contact met de arbeidsmarkt hebben verloren en door Vaart weer opnieuw ingezet worden in die arbeidsmarkt. Vaart heeft een speciaal opleidings- en coaching programma opgesteld waardoor de kwaliteit van deze afdeling ten alle tijden gegarandeerd is en u ervan verzekerd bent dat uw klanten op correcte wijze te woord worden gestaan.

Naast het feit dat we hiermee voorzien in een sociaal-maatschappelijke behoefte, heeft u als opdrachtgever ook voordeel van dit initiatief aangezien het tarief erg aantrekkelijk en concurrerend kan worden gehouden.

Voorwaarde is wel dat de opdracht een zekere omvang/doorlooptijd heeft en er geen harde deadline gehaald hoeft te worden.

Alles wat wij doen is duurzaam en ecologisch. Met andere woorden, We gaan respectvol en eerlijk om met mens en omgeving.

Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen. 

 

★★★★

Alle persoonsgegevens van uw organisatie worden waar nodig
door ons volgens de regels van de AVG verwerkt.

inschrijven voor onze nieuwsbrief

Vaart acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.  Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. We gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Contactgegevens

ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00