Gegarandeerd altijd bereikbaar

met onze perfecte telefoonservice

Een belangrijke succesfactor voor je organisatie is je bereikbaarheid voor klanten en de manier waarop je ze te woord staat. 

Een low budget telefoonservice is dan vaak niet toereikend, want door alleen maar de telefoon te beantwoorden kom je er niet

Ons telefoonservice team werkt vanuit Nederland, spreekt ABN, is goed opgeleid en wordt doorlopend getraind op hun communicatieve vaardigheden. We beantwoorden alle klantvragen, lossen klachten op en begeleiden klanten bij hun bestelling.
We zijn hierbij altijd professioneel en vriendelijk en houden jouw (commerciële) bedrijfsbelang altijd goed voor ogen.

Vanaf het moment dat wij jouw klanten te woord staan heb jij alle tijd om je op andere werkzaamheden te richten.

Benieuwd hoeveel gemak dit je gaat geven?

Maak tijdelijk een maand lang gratis kennis met onze telefoonservice

Try before you buy!

15 + 2 =

uw proefmaand stopt automatisch

Onze tarieven:

 • €27,50 per maand
 • Vanaf €1,30 per gesprek

 • Direct opzegbaar
 • Een vast  en vertrouwd team
 • Tijden in overleg

Onze tarieven:

 • €27,50 per maand
 • Vanaf €1,30 per gesprek

 • Direct opzegbaar
 • Een vast  en vertrouwd team
 • Tijden in overleg

Persoonlijke telefoonservice!

Vanaf €27,50 per maand.

★★★★★


Telefoonservice

Wat voor voordeel zou jij kunnen hebben van een telefoonservice waarbij al jouw inkomende klantgesprekken professioneel te woord worden gestaan? Onze hoogwaardige telefoon telefoonservice zorgt voor een inhoudelijke en vriendelijke dialoog met iedereen die belangstelling heeft voor jouw onderneming. Een vriendelijke telefoniste die vanuit het kantoor van Vaart vragen beantwoord en notities maakt zodat jij precies weet wie er contact heeft gezocht en waarom. Vervolgens kan jij je voldoende voorbereiden voordat je gaat terugbellen. Daarnaast kan je dat ook nog eens op een moment doen dat jou goed uitkomt. De telefoonservice van Vaart kan ook de frequently asked questions zelfstandig beantwoorden. Klanten kunnen deze vragen stellen via telefoon, e-mail, WhatsApp en de chatfunctie van jouw website. De specialisten van ons contact center zetten zich graag in voor het perfectioneren van jouw bereikbaarheid! Indien jij naast het te woord staan van de klanten ook de behoefte hebt om andere activiteiten gerelateerd aan klantenservice uit handen wenst te geven, zoals agendabeheer, webcare of secretariële ondersteuning is onze dienst klantenservice wellicht beter geschikt. Klik hier om daar meer over te lezen.

Lange termijn

De laatste jaren wordt de vraag naar een persoonlijke relatie met bedrijven steeds groter. Geïnteresseerden en klanten vinden de mogelijkheid tot het hebben van direct contact en klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Dit zijn namelijk essentiële elementen voor een duurzame relatie. Voor alle acute vragen, eventuele problemen, of een oriënterende kennismaking met jullie diensten en producten geldt; als er iemand luistert kan dat een wereld van verschil maken. Wanneer jij het te druk hebt of geen mogelijkheid om een sterke telefoonservice in te richten, doe je er goed aan om deze telefoonbeantwoording uit te besteden aan VAART. Onze telefoonservice is volledig op jouw bedrijf afgestemd: de toon en inhoud  bepaal je zelf. Hou je een specifiek deel van de telefoonbeantwoording liever zelf in handen? Dan zetten wij deze verzoeken in een telefoonnotitie naar je door.

Nieuwe klanten

Wij weten al jaren dat een goede bereikbaarheid doorslaggevend is voor nieuwe klanten. Vaak horen wij: “ik heb al vier bedrijven gebeld, maar jullie zijn de eerste die ook daadwerkelijk de telefoon opneemt. Wat fijn!” Een eerste indruk kun je maar één keer maken en eerste indrukken zijn blijvend. Volgens de wetenschap vormt men binnen twee seconden een beeld van een ander. Goed vakmanschap maakt het verschil!

 

4 + 2 =

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

 • aansluiting op de tone of voice van jouw bedrijf
 • inleving in de situatie rondom jouw klanten
 • combinatie met je eigen receptioniste mogelijk
 • flexibel inzetbaar
 • medewerkers met VOG

Alles wat wij doen is duurzaam en ecologisch. Met andere woorden, we gaan respectvol en eerlijk om met mens en omgeving.

Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor ben jij altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen. 

 

★★★★★

Je voicemail inzetten i.p.v. een telefoonservice?

Deze 7 tips helpen je op weg!

Voicemail, 7 tips voor het inspreken!

Telefoon opnemen tijdens het thuiswerken? De huidige tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Veel ondernemers herkennen dat -met de anderhalve meter samenleving- er  niet altijd mensen aanwezig zijn op kantoor. Natuurlijk is in veel gevallen thuiswerken een goed...

Wat onze klanten zeggen:

Vaart werkt als antwoordservice nauwkeurig, proactief en met aandacht. Bij eventuele twijfel of vragen koppelen zij direct terug. Voor ons zijn zij laagdrempelig bereikbaar en van onze cliënten krijgen wij goede feedback. Ik raad ze aan, ze ontlasten de zorg!

Andries Knoeff

Manueel therapeut.

Wat onze klanten zeggen: 

De samenwerking met Vaart voor onze klantenservice bevalt heel goed! Ze nemen mij enorm veel werk uit handen. Ik heb echt het gevoel dat de dames van Vaart onderdeel van mijn bedrijf zijn geworden. 

Maaike Koolhoven

Directeur, Wijzer over de Basisschool

7 + 6 =

Het Telefoonserviceteam

Regina de Boer

Regina de Boer

Customer Care Specialist

Daniëlle Eilander

Daniëlle Eilander

Customer Care Specialist

Daphne Huizinga

Daphne Huizinga

Sr. Customer Care Specialist

Inge Ranzijn

Inge Ranzijn

Medewerker Customer Care

Fenicia Stuart

Fenicia Stuart

Medewerker Customer Care

Drie simpele stappen

 

1. Inrichten omgeving

In maximaal vijf werkdagen richten wij een omgeving in
waar al jouw inkomende telefoongesprekken binnenkomen.

2. Verdelen 1e lijn en 2e lijn onderwerpen

Jij bepaalt welke vragen door ons beantwoord kunnen worden
(eerste lijn) en welke klanten direct moeten worden doorverbonden* naar jouw medewerkers (tweede lijn).

3. Trainen

Wij trainen ons team (wellicht samen met jou) en starten daarna z.s.m. met het beantwoorden van de klantvragen.

Zodra je behoefte aan het opvangen van de klantvragen voorbij is gaan wij er weer tussenuit en verloopt jouw klantcontact weer als vanouds.

*vanzelfsprekend kunnen we de tweede lijn vragen en gespreksnotities ook via de mail of whatsapp naar jou doorsturen zodat jij de beantwoording daarvan in je eigen planning kan inpassen.

  Alle persoonsgegevens van uw organisatie worden
  door ons volgens de regels van de AVG verwerkt.

  15 + 14 =

  Contactgegevens

  ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00