Leadgeneratie op maat

Vanaf €45,50 per uur

★★★★★


Telefonische Acquisitie

Vergeleken met andere marketingkanalen levert telefonische acquisitie zeer snel resultaat op meerdere vlakken..

Afspraken

Al snel na de start van een telefonische acquisitie campagne zullen de eerste bezoekafspraken in uw agenda verschijnen. Vanzelfsprekend zijn de resultaten nooit met elkaar te vergelijken omdat iedere propositie en iedere branche van elkaar verschilt, maar uit onze praktijk blijkt dat bij nagenoeg iedere campagne de investering ruimschoots wordt terugverdiend. Dat is goed nieuws voor ondernemers die het uitbesteden van telefonische acquisitie overwegen.

Kwalitatieve feedback

Ook belangrijk is de informatie die u ontvangt van bedrijven die op dat moment geen afspraak willen. Met die feedback kunt u vervolgens onderdelen van uw propositie aanpassen. Een ander voordeel is dat u er snel achter komt of u wel in de juiste vijver vist. Veel andere manieren van marketing geven deze kwalitatieve feedback niet. Voor dezelfde investering krijgt u interessante bezoekafspraken èn marktonderzoek. Dat maakt telefonisceh acquisitie tot een breed marketinginstrument

Actieve pipeline

Door regelmatig contact te blijven houden met uw prospects werkt u aan uw naamsbekendheid en bouwt u op een natuurlijke wijze een relatie met de prospect op. Doordat u in gesprek blijft en inspeelt op de dynamiek bij de klant wordt het steeds meer voor de hand liggend dat u wordt uitgenodigd op het moment dat er wel behoefte is aan uw diensten of producten. Slechts 10% van de acquisitieurs houden vol na 3 contacten terwijl uit onze praktijk blijkt dat 80% van de afspraken/verkopen ontstaan na 5 tot 12 contacten. Het vergt dus een lange adem, maar bouwen aan een pipeline met warme contacten werkt op termijn als een sales-accelerator.

Specialisme

Als je bovenstaande leest lijkt het logisch om altijd bezig te zijn met telefonische acquisitie, want succes gegarandeerd! Echter, veel mensen kennen dit effectieve marketinginstrument als ‘koud bellen’. Daarnaast vinden net zoveel mensen het heel lastig om hier tijd voor in te ruimen. Dat komt o.a. omdat het geen makkelijke klus is. Sowieso is het lastig om er regelmatig tijd voor vrij te maken, maar het is ook nog eens lastig om op een gedegen manier een telefonisch acquisitiegesprek te voeren. Het is echt een specialisme. Ook al heb je een paar boeken met telefonische acquisitie tips gelezen, de drempel om de telefoon op te pakken blijft bestaan. Helaas is het voor veel bedrijven niet optioneel om op regelmatige basis leads te genereren. Dan is het goed om te weten dat u deze activiteiten uit kan besteden.

De afdeling Telefonische Acquisitie van Vaart staat garant voor een hoge kwaliteit acquisitiegesprekken waarmee u steeds gegarandeerd bent van afspraken bij gesprekspartners die interesse hebben in uw propositie. Vaart maakt hierbij gebruik van het door David Stolze ontwikkelde innovatieve gespreksmodel voor commerciële gesprekken. Dit gespreksmodel is speciaal aangepast aan gesprekken voor telefonische acquisitie.

Kenmerken van telefonische acquisitie

Het Vaart gespreksmodel voor telefonische acquisitie speelt in op de besluitvorming van de contactpersoon zonder op een dwingende manier te verkopen. De persoon die gebeld wordt, wordt in zijn ‘eigen taal’ aangesproken waarbij er rekening gehouden wordt met het relevante Leitmotiv. Hierdoor ziet de gesprekspartner beter het eigen voordeel en maakt deze daardoor sneller een positieve (koop)beslissing. Bijvoorbeeld een afspraak maken, meewerken aan een onderzoek of enquête. Hiermee ontstaat een voor u optimale startsituatie waarin u kan onderzoeken hoe de samenwerking met deze nieuwe klant kan worden vormgegeven dan wel geeft het u kwalitatieve informatie over hoe er naar uw propositie wordt gekeken.

Acquisitie software

U kunt ervoor kiezen om de telefonische acquisitie campagne uit te laten voeren in de gebruiksvriendelijke interface van Data Collectief of SalesTarget.
Op deze manier houdt u zelf dagelijks overzicht en heeft u na de actie blijvend de beschikking over een up to date database die maandelijks geactualiseerd wordt.

Daarnaast werken wij samen met andere innovatieve softwareleveranciers om voor u zo efficiënt mogelijk de campagne uit te kunnen voeren

Vraag direct informatie aan

12 + 10 =

Alle persoonsgegevens van uw organisatie worden
door ons volgens de regels van de AVG verwerkt.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

 • aansluiting op de tone of voice van uw bedrijf
 • uniek gespreksmodel
 • inleving in de branche
 • Analyse van uw propositie en het concurrentieveld
 • Vertaling van uw propositie naar de ‘what’s in it for me’ voor de leads
 • Intensieve samenwerking (personal assistent)
 • medewerkers met VOG

Alles wat wij doen is duurzaam en ecologisch. Met andere woorden, We gaan respectvol en eerlijk om met mens en omgeving.

Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen. 

 

★★★★★

Wat onze klanten zeggen:

 

 

Vaart levert een prettige ondersteuning van onze commercie door als verlengstuk van ITIS gekwalificeerde afspraken te maken. Door het regelmatige overleg en de rapportage houden we inzicht in de voortgang en de behaalde resultaten. Wij raden het aan als u op zoek bent naar een partner voor telefonische acquisitie

Erik van Roon

Commercieel Directeur, Itis

Zelf de telefonische acquisitie doen? 8 GOUDEN stappen naar Succes.

Het Acquisitie Team

Otto Staal

Otto Staal

Senior Sales Assistant

Debbie Aukes

Debbie Aukes

Projectmanagement

David Stolze

David Stolze

Accountmanagement

Bezoekafspraken in 5 stappen

 

1. Analyse traject

Voordat we voor u aan de slag kunnen met telefonische acquisitie, onderzoeken we samen met u de meest effectieve aanpak. Een gedegen leadgeneratie bestaat vaak uit meerder stappen verdeeld over verschillende communicatiekanalen.
Daarnaast onderzoeken we de omvang van de voor u interessante doelgroep

2. Inrichten systemen

Vaart werkt met State of the Art software waarin alle leads worden benaderd en op het juiste moment worden opgevolgd via het juiste kanaal. Hiervan verzekert u zich van een zeer efficiënte aanpak waarbij iedere lead wordt voorzien van de op dat moment meest relevante informatie. 

3. Trainen/Kick-off

Wij trainen ons team bij voorkeur samen met u (al dan niet bij u op locatie). Met alle informatie die ons in die kick-off ter ore komt verwerken wij in ons innovatieve belscript. Dit script leggen we voor aan u en zodra we er beiden tevreden over zijn starten we met de telefonische acquisitie

4. Start telefonische acquisitie

Onze specialisten starten met de campagne en houden zeer nauw contact met u om zaken te fine-tunen zodat het traject zo effectief mogelijk verloopt. In de eerste weken stemt u ook steeds af met ‘uw’ Sales Assistent welke acties er moeten worden genomen.

5. Rapportage

Vanzelfprekend ontvangt u van ons periodiek een uitgebreide kwantiatieve- en kwalitatieve rapportage. Tussentijds kunt u steeds meekijken in het systeem zodat u op ieder gewenst moment een goed beeld heeft van de telefonische acquisitie activiteiten die we voor u uitvoeren

  Vraag direct informatie aan

  10 + 13 =

  inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Vaart acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.  Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. We gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van onze nieuwsbrief.

  Contactgegevens

  ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00