Uw  Sales Assistent voor complete ontzorging

Een Virtual Sales Assistent is een flexibele commerciële medewerker die aan uw organisatie is gekoppeld en alle voorkomende werkzaamheden uitvoert die betrekking hebben op het beheren en uitbreiden van uw klantenkring.

 • Uw persoonlijke assistent
 • Agendabeheer
 • Offertes maken en nabellen
 • Duidelijk alles-in-een tarief zonder verrassingen achteraf!
 • Een-op-een samenwerking
 • Dagelijks contact

Meer lezen…

Een gedreven team maakt afspraken voor u.

Telefonische acquisitie is uitermate geschikt indien u in een bepaalde periode een geselecteerde doelgroep wil benaderen met een commerciële propositie of voor
een bezoekafspraak.

 • Diverse pakketten mogelijk
 • Innovatief gespreksmodel
 • Volledig afgestemd op uw branche
 • Regelmatige kwantitatieve rapportage.
 • Kwalitatieve feedback op uw propositie

Meer lezen…

Persoonlijk of klassikaal

 • Ervaren trainers uit de praktijk
 • Praktische basishandleiding
 • Coaching on the job
 • Gratis testen van je script

Meer lezen…

Uw Sales Assistent voor complete ontzorging

Een Virtual Sales Assistent is een flexibele commerciële medewerker die aan uw organisatie is gekoppeld en alle voorkomende werkzaamheden uitvoert die betrekking hebben op het beheren en uitbreiden van uw klantenkring.

Meer lezen…

Een gedreven team maakt afspraken voor u

Telefonische acquisitie is uitermate geschikt indien u in een bepaalde periode een geselecteerde doelgroep wil benaderen met een commerciële propositie of voor
een bezoekafspraak.

Meer lezen…

Persoonlijk of klassikaal

 • Ervaren trainers uit de praktijk
 • Praktische basishandleiding
 • Coaching on the job
 • Gratis testen van je script

Meer lezen…

Bouwen aan nieuwe relaties is een kritiek onderdeel van het bouwen aan uw bedrijf

★★★★★💪

Wilt u…

 • continu bezig zijn met het vergroten van uw klantenkring?
 • een relatie opbouwen met een voor u interessante doelgroep?
 • zelf met andere zaken bezig zijn dan de acquisitie?
 • veel nieuwe afspraken die goed converteren?
 • altijd beschikking over een actuele database?
 • een commercieel verkooptalent ter uitbreiding van uw salesteam?

Dan bent u toe aan uw eigen Virtual Sales Assistant!

Uw Virtual Sales Assistant (VSA) kan u de volledige marktbenadering uit handen nemen. Samen met u wordt de strategie en de tactiek bepaald en kunt u op goed niveau sparren over de juiste commerciële aanpak. Uw VSA is de drijvende kracht achter een volle agenda en het opvolgen van de afspraken. Wekelijks verkoopkansen creëren bij de juiste prospects.

De VSA blijft door continue training in gesprekstechnieken, commerciële vaardigheden en project-management door het management van Vaart altijd op een hoog niveau opereren. Daarnaast wordt hij dagelijkse basis gecoacht op deze vaardigheden.

De inhoudelijke kennis van uw bedrijf en propositie ontvangt hij, vanzelfsprekend, van u of uw collega’s.

De VSA kan, indien gewenst ook een of meerdere dagen per week bij u op kantoor aanwezig zijn. Op die manier neemt hij deel aan de diverse overleggen en kunt u heel snel en direct schakelen en afspraken maken.

Door ons partnerschap met Data Collectief kan uw VSA de opt-ins voor uw e-marketing verzorgen (volgens de geldende wettelijke normen) en onderhoudt hij contact met de bedrijven die op die marketing reageren en/of op uw website zijn geweest.

Kortom, de VSA is een Personal Assistent die u op het gebied van verkoopkansen ondersteunt.

Onze huidige klanten vinden dit zeer prettig omdat de acquisitie nu eindelijk de aandacht krijgt die het nodig heeft zonder dat zij daar gedoe of onnodige kosten van hebben.

Wilt u….

 • bedrijven contacten om interesse in uw propositie te peilen?
 • direct bezoekafspraken in de agenda?
 • een onderzoek houden onder een bepaalde doelgroep?
 • uw bestaande adressenbestand actualiseren?
 • nieuwe leden werven?

De afdeling Telefonische Acquisitie van Vaart staat garant voor een hoge kwaliteit acquisitiegesprekken waarmee u steeds gegarandeerd bent van goede gesprekspartners die interesse hebben in uw propositie.

Vaart maakt hierbij gebruik van het door David Stolze ontwikkelde innovatieve gespreksmodel voor commerciële gesprekken.

Dit speelt in op de besluitvorming van de contactpersoon zonder op een dwingende manier te verkopen. De persoon die gebeld wordt, wordt in zijn ‘eigen taal’ aangesproken waarbij er rekening gehouden wordt met het relevante Leitmotiv. Hierdoor ziet de gesprekspartner beter het eigen voordeel en maakt deze daardoor sneller een positieve (koop)beslissing. Bijvoorbeeld een afspraak maken, meewerken aan een onderzoek of enquête.

Hiermee ontstaat een voor u optimale startsituatie waarin u kan onderzoeken hoe de samenwerking met deze nieuwe klant kan worden vormgegeven dan wel geeft het u kwalitatieve informatie over hoe er naar uw propositie wordt gekeken.

U kunt ervoor kiezen om de actie uit te laten voeren in de gebruiksvriendelijke interface van Data Collectief.
Op deze manier houdt u zelf dagelijks overzicht en heeft u na de actie blijvend de beschikking over een up to date database die maandelijks geactualiseerd wordt.

Daarnaast werken wij samen met andere innovatieve softwareleveranciers om voor u zo efficiënt mogelijk de campagne uit te kunnen voeren

Zelf de acquisitie doen?

Vaart heeft een uniek gespreksmodel ontwikkeld waarmee iedereen zijn agenda vol kan plannen met nuttige bezoekafspraken.
In een dag leert u zich de technieken eigen te maken. De eerste gesprekken gaan aan de hand van het script dat je in deze training leert maken. Vanuit die situatie maak je  je het script in de praktijk steeds meer eigen en merk je dat je er steeds flexibeler mee om leert gaan. Voordat u het weet zit de structuur in uw ‘systeem’ en is het script overbodig.


Na de training kunnen wij je blijven adviseren over de vorm en daarmee de effectiviteit van gesprek.

Handleiding

Leer je makkelijker op je eigen tempo en vanuit zelfstudie?
Vaart heeft haar unieke gespreksmodel  ook voor jou beschikbaar gemaakt in een basishandleiding. Deze is speciaal samengesteld voor iedereen die zich wil bekwamen in telefonische acquisitie. Praktische tips en heldere voorbeelden voor het maken van je eigen telefonische afspraken.

Dit gespreksmodel wordt o.a. gedoceerd aan de Hogeschool Rotterdam.

Bestel snel je eigen exemplaar via BOL.com

Onze specialisten op het gebied van nieuwe klanten:

Debbie Aukes

Debbie Aukes

Manager

Debbie is een manager pur sang. Met heel veel aandacht voor de mens zorgt zij er altijd voor dat de acquisitieprojecten tot in de puntjes worden uitgevoerd en bijgehouden.
Door haar ervaring in zowel Sales, Teammanagement als Projectmanagement is zij een onmisbare vraagbaak en sparringpartner voor de VSA’s.

Ilja Talen

Ilja Talen

Specialist Acquisitie

Ilja heeft de gave om heel snel op sociaal vlak een connectie te maken met haar gesprekspartner. De relatie die daardoor aan de telefoon ontstaat is een essentieel element om de deal te kunnen maken of de afspraak in te boeken.

Otto Staal

Otto Staal

Virtual Sales Assistent

Otto heeft een achtergrond in de financiele sector. Met een rationele en analystische aanpak is hij uitermate doeltreffend in het over het voetlicht krijgen van complex technische proposities. Daarnaast is Otto een senior in het onderhouden van relaties

Selwin Visser

Selwin Visser

Virtual Sales Assistent / Specialist Acquisitie

Selwin is overal inzetbaar. Met tomeloze energie en vasthoudendheid is hij de aangewezen persoon om ‘het karwei’ te klaren.
Met een goed pakket aan ervaringen spreekt Selwin de taal van veel verschillende branches en is hij in staat om op korte termijn een klik te maken met veel verschillende typen mensen

Contactgegevens

ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00