Nieuwe Focus!

Na een periode van ruim tien jaar telefonische acquisitie verlegt Vaart de koers. Ons eerste bestaansrecht was ons revolutionaire gespreksmodel voor het commercieel gesprek. Dit model is o.a. gebaseerd op beproefde communicatie- en coachingtechnieken. Dit model en de achterliggende filosofie bieden we onze klanten sinds dag 1 aan in de vorm van training en coaching, maar al snel zijn we begonnen door met ons acquisitieteam bezoekafspraken voor onze opdrachtgevers te genereren.
Vlak daarna kregen we van een klant de vraag of hij ook zijn telefoon naar ons door mocht schakelen als hij bijvoorbeeld op afspraak was. Deze vraag was in onze ogen zo logisch en passend binnen onze missie dat we hier direct ja tegen hebben gezegd!

Antwoordservice & Klantenservice

Uit die ene vraag is na een jaar of acht een gepassioneerde afdeling gegroeid waarbinnen een team van gedreven specialisten voor een grote groep bedrijven de klantenservice waarneemt. We doen daarbij daadwerkelijk alles wat je van je eigen binnendienst of klantenservice mag verwachten. Daarbij werken we indien gewenst zonder probleem in uw eigen systemen.

 • Telefoonservice / Antwoordservice
 • Nieuwe cliënten invoeren in diverse systemen
 • Chat op de website onderhouden
 • Mailboxen bijhouden
  • FAQ direct beantwoorden
  • Overige vragen uitzoeken of doorspelen
 • 1e lijns helpdesk
 • Hulp bij gebruik of installatie van apparatuur
 • ICT vragen
 • Orders inboeken en begeleiden
 • Retouren verwerken en begeleiden
 • Secretaresse taken
 • KTO’s (klanttevredenheidsonderzoeken)
 • Contact onderhouden met bestaande klanten

Betere resultaten

In de afgelopen jaren hebben we voor veel van onze klanten ook meegedacht over hoe je efficiënter kan werken met behoud van optimale klanttevredenheid. We hebben nieuwe werkwijzen en procedures bedacht voor het omgaan met klanten/bestellingen/klachten/retouren en deze in werkinstructies vastgelegd. Net zo belangrijk is het informeren en ‘opvoeden’ van de bestaande klanten om volgens die nieuwe werkwijzen te werken. Bijna ongelofelijk als je merkt wat dit doet voor het netto resultaat en uiteindelijk de waardering van je klanten.

Passie

We komen er steeds meer achter dat hier onze ware passie ligt. De behoefte aan een nieuw gespreksmodel kwam ook voort uit de behoefte om het voor de (toekomstige) klant zo respectvol en effectief mogelijk te maken. Onze focus ligt daarmee al sinds het ontstaan van Vaart op de beleving die de klant heeft tijdens zijn relatie met een bedrijf. Met het bouwen van onze afdeling klantenservice is dat uitgebreid naar beleving tijdens alle stadia van de customer journey; oriëntatie, aankoop, levering, ondersteuning, klachten, vragen, retouren, etc.

Vanaf heden verleggen we onze focus nog meer naar deze Customer Experience. Wij merken onevenredig vaak dat organisaties daar vragen over hebben of ondersteuning in kunnen gebruiken, het is om deze reden dat wij onze propositie hierop gaan aanpassen.

CX Scan

Naast alle bovenstaande zaken hebben we een tool ontwikkeld, waarmee ieder bedrijf gegarandeerd optimaal kan scoren op Customer Experience. Wij noemen dit de ‘Vijf Sterren Garantie’.
Hierbij analyseren wij je organisatie op alle momenten en kanalen waar klantcontact en -interactie plaats vindt en komen op basis van de uitkomsten met een advies en een plan van aanpak waardoor je een betere relatie met je klant kunt opbouwen. In de afgelopen 8 jaar hebben wij ongekend veel kennis en ervaring opgebouwd, waardoor wij zeer goed mee kunnen werken aan het inrichten en uitvoeren van de punten uit het plan van aanpak. Meer lezen op onze website

Meer informatie?

Wij zijn er razend enthousiast over en vanzelfsprekend praten we je hier graag persoonlijk verder over bij. Wellicht is het voor jou ook interessant om de reis die je klanten maken op alle mogelijke manieren te optimaliseren. Het brengt je loyale klanten die binnen hun eigen netwerk reclame maken voor jouw bedrijf.

David Stolze 06-30729769
Debbie Aukes 06-48324784

P.s. Vanzelfsprekend blijven we ook nog steeds beschikbaar voor de leadgeneratie en kunt u nog steeds gebruikmaken van onze communicatietrainingen en de sales- en managementcoaching