Klantenbinders

Telefoonservice – Virtual Assistent

  • Liever iemand die echte telefoongesprekken voert i.p.v. alleen maar de namen en nummers noteert?
  • Die vragen van belangstellenden inhoudelijk en professioneel beantwoordt?
  • Die uw agenda organiseert en bijhoudt?

Klantenbinders betekent bereikbaar zijn voor uw klanten door onze telefoonservice! Wij staan uw klanten professioneel te woord en nemen desgewenst alle taken van een binnendienst over.

Telefoonservice

 

Geef naast de juiste behandeling ook de juiste aandacht aan uw klanten!

Uw klanten zijn soms net mensen. En mensen willen nu eenmaal graag, net als u, direct contact of een luisterend oor. Ze hebben een acute vraag, een probleem met een aanschaf of willen hun ervaringen kwijt. Als u hier geen tijd voor heeft of er gewoon niet voor in de wieg bent gelegd, doet u er goed aan om een telefoonservice in te schakelen voor uw vaste klanten.

Ook voor uw nieuwe klanten kunt u niet zonder een gedegen telefoonservice. Er zijn veel mensen die graag hun verzoek telefonisch willen voorleggen of bespreken voordat ze met u in zee gaan. Neemt u de telefoon niet op of bent u te gehaast om echt te luisteren? Geen probleem, dan bellen zij gewoon ‘de volgende’!

Klantenbinders, onze telefoonservice, neemt momenteel voor veel organisaties, webwinkels en praktijken het inkomende telefoonverkeer waar. Wij horen vaak: ”U bent al de vierde die ik bel, maar de eerste die ook daadwerkelijk de telefoon opneemt. Wat fijn!”

Op zich is het logisch dat u niet ieder telefoontje kan beantwoorden en bij de gesprekken die u wel beantwoord vaak ook nog te druk bent om goed te luisteren en direct de vraag te beantwoorden of  het probleem op te lossen, want u bent vanzelfsprekend ook vaak druk bezig met uw andere taken.
Toch willen mensen wel het gevoel krijgen dat er ècht naar hen wordt geluisterd en dat zij antwoord krijgen op hun vragen en waar nodig later door u persoonlijk worden teruggebeld.