Vaart Blog

Antwoordservice tijdens de vakantiemaanden?

NU! EVEN! NIET!! Wie weet nog hoe lekker het kan zijn om zo af en toe niet gestoord te worden. Wie durft er überhaupt nog voor uit te komen dat ze soms heel graag even onbereikbaar willen zijn?

Het zijn komt echter bijna niet meer voor want de telefoon gaat overal mee naar toe. Toch is het heel erg lekker om zo af en toe helemaal niks te hoeven, tijdens je vakantie bijvoorbeeld.

En ja, natuurlijk draait ‘de zaak’ gewoon door, maar hoe lekker is het dan om al die binnenkomende telefoontjes en mailtjes professioneel op te laten vangen en te laten beantwoorden?

Lijkt je dat wat? Dan ga je echt heel blij worden van de antwoordservice van Vaart.
We zijn snel, correct en vriendelijk en het perfecte visitekaartje van je bedrijf als jij er even niet bent.

Check onze speciale antwoordservice pagina hier of neem direct contact op via 0229-291315
Fijne vakantie!

Meer nieuws

8 Gouden Tips voor meer tevreden klanten

8 Gouden Tips voor meer tevreden klanten Ben jij op zoek naar manieren die de kwaliteit van de klantenservice verbeteren en de klanttevredenheid verhogen? Vaart is er om jou te helpen! Ons enthousiaste team van klantenservicemedewerkers levert flexibele diensten op het gebied van klantcontact, zoals telefoonbeantwoording, klantenservice en virtuele assistenten. Onze kwaliteitsgerichte aanpak zorgt ervoor…
Meer lezen
Krijg meer tevreden klanten met de flexibele klantenservice van Vaart

Meer tevreden klanten door een goede klantenservice.

De manier waarop klanten worden behandeld door de klantenservice is van invloed op hun perceptie van het bedrijf. Daarnaast bepaalt het in zeker mate hun toekomstige interacties.
Meer lezen

Sneller je bedrijfsdoelen halen met een Virtual Assistant.

“Virtuele Assistentie, wat moet ik me daar dan precies bij voorstellen?” Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Logisch ook, want wat een Virtual Assistant doet is niet altijd hetzelfde. De meest generieke omschrijving van een Virtual Assistant is dat deze, op afstand, werk uit handen nemen zodat jij als ondernemer tijd en moeite bespaart. Daarnaast…
Meer lezen