Perfecte antwoordservice!

Vanaf €40 per maand.

★★★★★


Antwoordservice

Heeft u ook liever een antwoordservice waarbij uw klanten uitgebreid te woord worden gestaan? Onze hoogwaardige telefoon beantwoordservice zorgt voor een inhoudelijke en professionele dialoog met klanten en belangstellenden voor uw onderneming. Een vriendelijke telefoniste op afstand beantwoordt vragen en maakt notities zodat u precies weet wie er contact heeft gezocht en waarom, zodat u voldoende voorbereid kan terugbellen op het moment dat u goed uitkomt. De meest voor de hand liggende vragen kunnen wij zelfstandig beantwoorden. Denk aan telefonie, e-mail, WhatsApp en webcare. De telefonistes van ons contact center zetten zich graag in voor het optimaliseren van uw bereikbaarheid! Indien u naast het te woord staan van de klanten ook graag andere klantenservice gerelateerde activiteiten uit handen wenst te geven, zoals agendabeheer, webcare of secretariële ondersteuning is onze dient klantenservice wellicht beter geschikt voor u. Klik hier om daar meer over te lezen.

Duurzame relaties

De vraag naar direct persoonlijk contact is groot. Belangstellenden en klanten hebben bereikbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit zijn belangrijke bouwstenen voor een duurzame relatie. Acute vragen, eventuele problemen, frustraties of oriënterende gesprekken; een luisterend oor kan het verschil maken. Wanneer uw onderneming geen tijd of ruimte overlaat aan de inrichting van een sterke antwoordservice, doet u er goed aan om deze telefoonbeantwoording uit te besteden aan VAART. Onze antwoordservice is volledig op u afgestemd: de toon en inhoud van de service bepaalt u zelf. Houdt u een specifiek deel van de telefoonbeantwoording liever zelf in handen? Dan zetten wij deze telefoonnotities naar u door.

Nieuwe klanten

Onze ervaring leert dat voornamelijk uw bereikbaarheid doorslaggevend is voor nieuwe klanten. Vaak horen wij: “U bent al de vierde die ik bel, maar de eerste die ook daadwerkelijk de telefoon opneemt. Wat fijn!” Een eerste indruk kun je maar één keer maken en eerste indrukken zijn blijvend. Volgens de wetenschap vormt men binnen twee seconden een beeld van een ander. Goed vakmanschap maakt het verschil!

 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

 • aansluiting op de tone of voice van uw bedrijf
 • inleving in de situatie rondom uw klanten
 • combinatie met uw eigen receptioniste mogelijk
 • flexibel inzetbaar
 • medewerkers met VOG

Alles wat wij doen is duurzaam en ecologisch. Met andere woorden, we gaan respectvol en eerlijk om met mens en omgeving.

Wij selecteren onze medewerkers hier ook op en we blijven daar ook op trainen en coachen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van premium dienstverlening door ‘echte’ mensen. 

 

★★★★★

Je voicemail gebruiken i.p.v. een antwoordservice?

Lees eerst deze 7 tips!

Voicemail, 7 tips voor het inspreken!

Telefoon opnemen tijdens het thuiswerken? De huidige tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Veel ondernemers herkennen dat -met de anderhalve meter samenleving- er  niet altijd mensen aanwezig zijn op kantoor. Natuurlijk is in veel gevallen thuiswerken een goed...

Wat onze klanten zeggen:

Vaart werkt als antwoordservice nauwkeurig, proactief en met aandacht. Bij eventuele twijfel of vragen koppelen zij direct terug. Voor ons zijn zij laagdrempelig bereikbaar en van onze cliënten krijgen wij goede feedback. Ik raad ze aan, ze ontlasten de zorg!

Andries Knoeff

Manueel therapeut.

Wat onze klanten zeggen: 

De samenwerking met Vaart voor onze klantenservice bevalt heel goed! Ze nemen mij enorm veel werk uit handen. Ik heb echt het gevoel dat de dames van Vaart onderdeel van mijn bedrijf zijn geworden. 

Maaike Koolhoven

Directeur, Wijzer over de Basisschool

Het Serviceteam

Regina de Boer

Regina de Boer

Customer Care Specialist

Daniëlle Eilander

Daniëlle Eilander

Customer Care Specialist

Daphne Huizinga

Daphne Huizinga

Sr. Customer Care Specialist

Inge Ranzijn

Inge Ranzijn

Medewerker Customer Care

Fenicia Stuart

Fenicia Stuart

Medewerker Customer Care

Drie simpele stappen

 

1. Inrichten omgeving

In maximaal vijf werkdagen richten wij een omgeving in
waar al uw inkomende telefoongesprekken binnenkomen.

2. Verdelen 1e lijn en 2e lijn onderwerpen

U bepaalt welke vragen door ons beantwoord kunnen worden
(eerste lijn) en welke klanten direct moeten worden doorverbonden* naar uw medewerkers (tweede lijn).

3. Trainen

Wij trainen ons team (wellicht samen met u) en starten daarna z.s.m. met het beantwoorden van de klantvragen.

Zodra uw behoefte aan het opvangen van de klantvragen voorbij is gaan wij er weer tussenuit en verloopt uw klantcontact weer als vanouds.

*vanzelfsprekend kunnen we de tweede lijn vragen en gespreksnotities ook via de mail of whatsapp naar u doorsturen zodat u de beantwoording daarvan in uw eigen planning kan inpassen.

  Alle persoonsgegevens van uw organisatie worden
  door ons volgens de regels van de AVG verwerkt.

  inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Vaart acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.  Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. We gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van onze nieuwsbrief.

  Contactgegevens

  ma-do: 8:30-17:30, vrij 8:30-17:00