SINGLE PORTFOLIO

Project Info

opticlimate prtfolioAirsupplies Nederland BV is bedenker, fabrikant en leverancier van geavanceerde hoogwaardige producten voor een optimale klimaatbeheersing. Vanuit Nederland worden de producten over de hele wereld geleverd.

Vaart is sinds een aantal jaren partner van Airsupplies waar het de klantenservice betreft. Wat begon met het opnemen van de telefoon is uitgegroeid to een volwaardige commerciële binnendienst. We zijnvolledig verantwoordelijk voor de gehele telefonische klantenservice. We nemen orders aan en noteren deze direct in het ERP systeem. We geven adviezen aan klanten en beantwoorden technische vragen van de tussenhandel en de eindgebruikers. Daarnaast werken we pro-actief mee en handelen alle voorkomende klantcontacten zo efficiënt mogelijk af.

 

 

QUOTE:

“Vaart functioneert als onderdeel van onze organisatie en onze klanten ervaren dat ook zo..”

logo airsupplies

 

Als snel groeiende startende onderneming met beperkte capaciteit waren we op een gegeven moment meer tijd kwijt aan het afhandelen van telefoongesprekken dan met ons ‘echte werk’. We kwamen door het drukke telefoonverkeer ook niet toe aan het verder professionaliseren van ons bedrijf wat op dat moment juist nodig was.

Vaart functioneert vanaf dag 1 als onze binnendienst en neemt het telefoonverkeer en een deel van het mailverkeer uithanden. Het gaat hierbij om het eerste contact met nieuwe klanten, het aannemen van orders, het in eerste lijn afhandelen van storingen en problemen. Pas als zij er niet uitkomen wordt het naar ons doorgespeeld. Dit scheelt ons enorm veel tijd en zorgt ervoor dat wij weer de dingen kunnen doen waar wij goed in zijn. Vaart functioneert als onderdeel van onze organisatie en onze klanten ervaren dat ook zo.

Wij ervaren de mensen van Vaart als open, kundig, meedenkend, eerlijk, flexibel en direct.

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing om je inkomende telefoonverkeer beter te managen ben je bij Vaart aan het goede adres!

Nancy Westerberg
Airsupplies

Project Details

  • Client Airsupplies
  • Date september 30, 2014
  • Tags Commerciële binnendienst
Launch Project